Yaşam
  • 2.6.2020 23:45

Ünlülerin milyonluk evleri ellerinde kaldı

Bazı ünlü isimler, milyonluk evlerini satışa çıkardı. Ancak öyle fiyatlar istediler ki hiçbiri evlerini satamadı. Hal böyle olunca bu görkemli evler ellerinde kaldı.

Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; lüks evlerine milyonlar isteyen ünlüler, ne yazık ki evlerini satamadı. İşte ünlüler ve milyonluk evleri...

MUSTAFA SANDAL

MUSTAFA SANDAL

Mustafa Sandal, Çubuklu’da 650 metrekarelik villasını 29 milyon TL’ye satarsa eski eşi Emina Jahovic’e pay verecek.

ADNAN ŞEN

ADNAN ŞEN

Eşi Begüm Şen ile Los Angeles’ta yaşayan Adnan Şen, Beverly Hills’in en pahalı malikanesini yaptırdı. Şen, eve 75 milyon dolar (511 milyon) fiyat belirledi.

2 bin metrekarelik alan üzerine inşaa edilen evin 9 odası, 12 banyosu var. Adnan Şen’in yabancı dergi ve programlara da konu olan malikanesine 4 Hollywood yıldızı talip oldu. Ancak Şen “İndirim yapmayacağım” diyor.

SEMİH ŞENTÜRK

SEMİH ŞENTÜRK

Eski futbolcu Semih Şentürk ile eşi Pınar Şentürk, 1200 metrekarelik villaları için 19 milyon istedi. 4 katlı villanın tam 12 odası var.

ÇAĞLA ŞIKEL

ÇAĞLA ŞIKEL

Çağla Şıkel, oğulları Kuzey ve Uzay ile yaşadığı Balmumcu’daki villasını 11 milyon TL’ye satmaya karar verdi. Bu paranın üzerine biraz daha ekleyip havuzlu, güvenliği olan bir villakente geçmeyi planlıyor.

CEM YILMAZ

CEM YILMAZ

Cem Yılmaz, Zekeriyaköy’deki villasını 2 milyon dolara satıyor. İçinde aylık 50 bin TL ödeyen kiracı da var; Başakşehirli futbolcu Gael Clichy. Ünlü topçu “Ev sahibimden çok memnundum. Umarım Cem Bey kararından vazgeçer” diyormuş.

AJDA PEKKAN

AJDA PEKKAN

Ajda Pekkan, 2017’de Sarıyer’deki villasını 8.5 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Pahalı bulunduğu için 4 kez indirime gitti, yine satamadı.

3 yılda yüzlerce kişi Ajda Pekkan’ın evini meraktan gezdi. Süperstar “Ev müzeye döndü, alıcı olan gelsin” diye isyan etti.

GÜLŞEN

GÜLŞEN

Gülşen, yıllar önce 15 milyon liraya aldığı bir AVM’deki 2 katlı dairesi için 30 milyon istemişti.

SERDAR ORTAÇ

SERDAR ORTAÇ

Serdar Ortaç aylık 120 bin TL kredisini ödemekte zorlandığı 15 milyon TL’lik villasını satışa çıkartacaktı. “Bir daha böyle ev alamam” deyip vazgeçti.

BEREN SAAT

BEREN SAAT

Beren Saat, Arnavutköy’deki evini, eşi Kenan Doğulu ise Amerika’daki villasını satıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 2.6.2020 23:50

İLGİLİ HABERLER