Asayiş
  • 20.7.2019 11:19

Üst katında topuklu ayakkabı ile dolaşan kadına inanılmaz komplo

Alt komşudan iğrenç komplo!

İstanbul Beşiktaş'ta komşusu Ayla Ç.'nin topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olan 66 yaşındaki Mete Ö., uyarmasına rağmen bir sonuç alamayınca korkunç bir plan yaptı. Ö., komşusunun fotoğrafını çıplak kadınlarla montajlayıp mahallede dağıttı. Ayla Ç.'nin şikayeti üzerine Mete Ö. tutuklandı.

Sabah'ın haberine göre, İstanbul Beşiktaş'ta Mete Ö.'nün 29 yıllık üst kat komşusu Ayla Ç., iddiaya göre yıllardır evde topuklu ayakkabıyla gezip gürültü yapıyordu. Gürültüden şikâyet eden yaşlı adam, defalarca komşusunu uyarmasına rağmen kadın topuklu ayakkabıyla evde gezmeye devam etti. Mete Ö. ise geçtiğimiz nisan ayında iğrenç bir plan yaptı.

Alt komşudan iğrenç komplo!

Ayla Ç.'nin sosyal medyada bulunan fotoğraflarını çıplak kadınların yer aldığı fotoğraflara montajlayan Mete Ö., bir de kadının cep telefon numarası ev adresini de fotoğrafın üzerine yapıştırdı. Mete Ö., fotoğrafları bina girişlerine, parklara, bahçelere bıraktı. Ayla Ç., kendisinin yer aldığı fotoğrafları mahallede gördü.

9 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Fotoğrafın bastırıldığı yeri tespit eden kadın, Mete Ö.'nün bu komployu hazırladığını öğrendi. Ayla Ç.'nin şikayeti üzerine Mete Ö. tutuklandı. Mete Ö., ifadesinde pişman olduğunu belirtip, "Ağır derecede kanser hastasıyım. Yaptığımdan dolayı pişmanım. Yılların birikimi bir anda böyle bir hataya sürükledi" dedi. Mete Ö. hakkında, "özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirip, yaymak" suçundan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

 

Güncellenme Tarihi : 20.7.2019 11:26

İLGİLİ HABERLER