Asayiş
  • 31.3.2012 00:24

Uyanık hırsızlar polisi şoke etti

Kadınların çaldıkları ziynet eşyalarını polis otosuna saklaması ise ekipleri şaşırttı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde şüpheli 3 kadının hırsızlık amacıyla apartmanları gezdiği ihbarını alan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, mahalleyi ablukaya aldı. Yapılan araştırmalarda mahalle aralarında gezerken durdurulan 3 kadın, polis otosuna bindirilip kimlik kontrolü yapıldı. Üst araması yapılacağını fark eden kadın hırsızlar, çaldıkları ziynet eşyalarının bir kısmını anahtarla yırttıkları polis otosunun koltuk kılıflarının arasına koysa da çaldıkları altınların çoğu yapılan aramada ortaya çıktı.
Şüphelilerin araçtan inmesinin ardından, koltuk kumaşlarının yırtılmış olduğunu fark eden polis, koltuk aralarında da bir miktar ziynet eşyası ile kapı kilitlerini açmakta kullanılan pet şişe parçası buldu.
Ziynet eşyalarının Millet Mahallesi Milli Cadde üzerinde oturan Songül S.'ye ait evden çalındığı belirlendi. Susma haklarını kullanan Emine S. (23), ablası Sultan S. (31) ve Gülcan T.'nin (19), hırsızlık olayının anlaşılmaması için dağıttıkları evi topladıktan sonra kaçtıkları ortaya çıktı. "Evden hırsızlık" suçundan adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:12

İLGİLİ HABERLER