Ekonomi
  • 12.4.2019 14:02

Uygun fiyata THY bileti nasıl bulunur?

Türk Hava Yolları sivil havacılık sektöründe hem Avrupa’da hem de tüm dünyada ülkemizin unvanını almış tek havayolu firmasıdır. Hatta gerek sunduğu hizmetler gerekse uçuş deneyimleri açısından Avrupa’nın en iyisi seçilmiştir. THY sürekli değişen ve kendini geliştiren, güvenli, keyifli ve konforlu seyahatleri size uygun fiyat politikaları çerçevesinde sunan bir havayolu firması olarak faaliyet göstermektedir.

’’Dünya daha büyük keşfet! –Widen your World!’’ sloganı ile piyasada olan Türk Hava Yolları, filosuyla lider konumunda yer almaktadır. Her sene milyonlarca uçak bileti satışı gerçekleştiren Türk Hava Yolları’nın biletlerini ile her yere uçuş gerçekleştirebilirsiniz. Avrupa, Amerika, Afrika ve tüm bu kıtaların doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi olmak üzere 299 farklı noktaya uçmaktadır. THY yıllar içinde hızlı bir büyüme ve gelişme göstererek kendini her zaman lider konumda tutabilmiştir.

Uygun THY bileti bulmak için ne yapmalı?

THY uçak biletlerini en ucuz fiyatları ile uçak arama motoru sitelerini kullanarak bulabilirsiniz. Ayrıca uçak arama motorları dışında kendi web sitesi üzerinden de bilet rezervasyonu veya alımı kolaylıkla yapabilirsiniz. Uygun THY bileti nasıl bulunur diyorsanız bilmeniz gereken bazı teknikler yer almaktadır.

Öncelikle uygun fiyata THY bileti bulmak için yapacağınız ilk iş firmanın kampanyalarını sürekli olarak sorgulamak ve minimum bir ay önce biletinizi almak olacaktır. Bunların yanı sıra promosyonlu biletler de bilet fiyatlarını ekonomik bulmanız konusunda sizlere yol gösterebilir. İptal ya da iade özellikleri olmayan bu biletlerin fiyatları normal uçak biletlerine göre çok hesaplı olsa da kontenjanı az olduğu için önceden bileti satın almanız veya rezervasyonu yapmanız gerekmektedir. Ayrıca bazı dönemlerde Türk Hava Yolları farklı kampanyalarla müşterilerine uygun fiyata THY uçak bileti fırsatları sunmaktadır. Bu dönemleri yakalamak için firmanın web sitesini belirli periyotlarla inceleyebilir ve bu fırsatları yakalayabilirsiniz.

THY bilet fiyatları ülkeden ülkeye, şehirden şehire ve uçuş tarihlerine göre değişiklik gösterse de uygun THY bileti almak için hem firma web sitesi hem de diğer uçuş arama motorlarının uçuş bültenlerine kayıt olabilirsiniz. Kampanya ve rotanızda yer alan güncel tarifeler ile ucuz uçak bileti bulma şansınızı artıracaktır.

 

 

Güncellenme Tarihi : 12.4.2019 14:04

İLGİLİ HABERLER