Spor
  • 21.8.2009 00:06

UYGUN: GALİBİYET HEDİYE ETMEK İSTERDİK, OLMADI

SİVAS - UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Ukrayna'nın FC Shakhtar Donetsk takımına 3-0 yenilen Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ''Seyircimize böyle önemli bir maçta galibiyet hediye etmek isterdik, olmadı'' dedi.
Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, seyircileri önünde kazanmak için sahaya çıktıklarını söyledi.
UEFA Kupası'nı kazanmış rakiplerine karşı ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını, futbolcularının sahada gereken mücadeleyi vereceğine inandığını ifade eden Uygun, şunları kaydetti:
''Fakat bireysel hatalardan yediğimiz gol, biraz bizi demoralize etti. İkinci golü yiyene kadar oynadığımız oyun beni açıkçası çok mutlu etti. Bu düzelme yolunda olduğumuzun bir göstergesiydi. Sahadaki agresiflik, oyun anlayışı ve mücadele azmini inanılmaz derecede futbolcu kardeşlerimde gördüm. O yüzden benim açımdan mutluluk verici bir performanstı. Sivasspor'un düzeldiğini, bir iki hafta sonra da tamamen düzeldiğini hep beraber göreceğimiz düşüncesindeyim.''
Kırmızı kart gören kaleci Petkoviç'in rövanşta oynayamayacağını anımsatan Uygun, ''Fakat yerine görev verdiğim arkadaşlar görevini yerine getireceklerdir. Ondan sonra da ligde de istediğimiz, arzuladığımız sonuçları alan Sivasspor'u herkes görecektir'' dedi.
Yeni transferleri Bouazza'nın performansını beğenip beğenmediğinin sorulması üzerine Uygun, Bouazza'nın çok beğendiği bir oyuncu olduğunu ve iyi işler yapacağını bildiğini belirtti.
Bülent Uygun, transfer yapmaya devam edeceklerini de söyledi.
Shaktar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, oyuna hızlı başladıklarını ve galibiyete ulaştıklarını söyledi. Oyunun çok zorlu geçtiğini ifade eden Lucescu, erken golü bulmak istediklerini ve bunu başardıklarını belirtti.
İlk 20 dakikada kontrolün kendilerinde olduğunu, tecrübeleriyle maçı kazandıklarını söyleyen Lucescu, bu tür üst düzey maçların Sivasspor için iyi bir tecrübe olduğunu bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER