Spor
  • 19.10.2008 21:02

UYGUN: PERFORMANS BENİ MUTLU ETTİ

SİVAS - Ankaragücü'nü 3-0 yenen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, futbolcularının bu maçta gösterdiği performansın kendisini mutlu ettiğini söyledi.
Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, öncelikle gerek kendi taraftarlarına gerekse Ankaragücü taraftarlarına, maçta gösterdikleri centilmenlikten dolayı teşekkür ettiğini söyledi.
Sahada güzel bir futbol izlettirdiklerini anlatan Uygun, ''Kazanmak istiyorduk. Çünkü son hafta maalesef istediğimiz oyunu sergileyemeden mağlup olduk. Ve o yüzden de bu haftaki maçı çok önemsiyorduk'' diye konuştu.
Aynı düşünce felsefeleriyle sahada mücadele etmeye çalıştıklarını bildiren Uygun, şöyle konuştu:
''Gerek uzun zamandan beri sakatlıktan çıkan Balili'nin, gerek diğer futbolcu kardeşlerimin gösterdiği performans beni mutlu etti. O yüzden bütün futbolcu kardeşlerime tek tek teşekkür ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Ankaragücü'ne bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.''
Uygun, milli takımda forma şansı bulamayan Mehmet Yıldız'ın performansıyla ilgili soru üzerine, şunları kaydetti:
''Milli takıma giden bir futbolcu eğer ilk 11'de mücadele etmiyorsa yedekte kaldıysa onun üzüntüsü lig maçlarında ortaya çıkabiliyor. Mehmet de tabii ki üzüntülü geldi. Oynamamanın verdiği üzüntüyle birlikte, ister istemez belli bir psikolojik baskı vardı üzerinde. Ondan dolayı da tam istediği randımanı sahaya yansıtamadı. Ama Mehmet bizi buralara kadar getirenlerin başında geliyor. O yüzden istediği kadar da kötü oynasa bizim için çok değerlidir. Hiçbir şeye değişmeyiz.''

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:11

İLGİLİ HABERLER