Uyuyan köpeği ezdi, arkasına bile bakmadı

••2 dk okuma
Uyuyan köpeği ezdi, arkasına bile bakmadı

Hızlı Özet

“Sakarya’nın Karasu ilçesinde yolda uyuyan köpeği ezen sürücü arkasına bile bakmadan yoluna devam etti. Köpeğin acı havlamalarını duyan mahalleli yardıma koşarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.”






Sakarya’nın Karasu ilçesinde yolda uyuyan köpeği ezen sürücü arkasına bile bakmadan yoluna devam etti. Köpeğin acı havlamalarını duyan mahalleli yardıma koşarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.



Aziziye Mahallesi 359. Sokak üzerinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Derya Akol ve Taner Akol tarafından sahiplenilen sokak köpeği Dolly sokakta uyuduğu esnada araç üstünden geçerek ezdi. Sürücü arkasına bile bakmadan yoluna devam ederken, köpeğin acı acı havlamaları üzerine mahalle sakinleri dışarı çıktı. Vatandaşlar ne yapacağını bilemezken köpek, can havliyle bölgeden uzaklaştı. Sahipleri tarafından parkta bulunan köpek, veteriner hekim tarafından tedavi edildi.



Sürücünü vurdumduymazlığı güvenlik kamerasına yansıdı



O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, aracın köpeğin üzerinden geçmesi, köpeğin can havliyle kalkması, havlamaları duyan mahalle sakinlerinin ise dışarı çıkması yer alıyor.



"İçim yandı"



Sahiplendiği köpeğin başına gelenleri öğrenince üzüldüğünü aktaran Derya Akol, "Biz, köpekler kendi aralarında havlıyor diye dışarı çıkmadık. Sonra eşim sabah çıktığında köpeği bulamayınca yakınlardaki parkta görmüş, kalçası parçalanmış halde. Gece komşular veteriner hekimi aramışlar bulamamışlar. Uykusunda ağladı, kapının önüne getirdik şimdi yanımızda duruyor. Ciğerim yandı, içim yandı, ağzımda yaralar çıktı. İnşallah plakayı buluruz, bulursak eğer yıllar da sürse ben bunun davasını açacağım, peşini bırakmayacağım” dedi.



“Yavrucağa vuruyor, o görüntüyü görünce çok kötü olduk”



Köpeği parkta yaralı halde bulan Taner Akol, “Bulduğumda sol arka bacağında yara vardı. Elletmiyordu kendisini, eve döndüm ve tasma ile ağızlık almaya geldim. Evden çıktığımda kapıya kadar gelmişti, çünkü bize çok bağlıydı. Aldığımız gibi veteriner hekime götürdük, durumu ağırmış yani dışardan görünenden daha ağırmış. Biz önce buradaki isteksizlik sebebiyle gayrı ihtiyari olarak dayak yediğini düşündük, asıl olayı bilmiyorduk. Sonrasında hayvanla ilgilendik daha sonrasında karakola giderek beyanda bulunduk. Yavrucağa vuruyor, o görüntüyü görünce çok kötü olduk. İkimiz de uyuyamadık zaten eşimin ağzında yaralar çıktı” diye konuştu.



 




Bu haber 744 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek : Fon vurguncularını parayı iade etmek kurtarmaz!
Asayiş

Bakan Gürlek : Fon vurguncularını parayı iade etmek kurtarmaz!

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, fon soruşturmalarında gönüllü iade yapan kişi ve şirketlerin hukuki sorumluluktan kurtulamayacağını vurguladı. İade edilen paraların gerçek hak sahiplerine ulaştırılacağını belirten Gürlek, soruşturmayla bağlantılı kişi ve şirketlerin mal varlıklarına yönelik tedbirlerin süreceği mesajını verdi.

Habervitrini10712 Görüntüleme
Almanya'nın aradığı Berısha İzmir'de yakalandı! MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon
Asayiş

Almanya'nın aradığı Berısha İzmir'de yakalandı! MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon

Almanya tarafından uluslararası seviyede aranan 'Valmir Berısha' isimli şahıs İzmir'de yakayı ele verdi. Uyuşturucu ticareti suçlaması ile hakkında yakalama kararı olan Berısha MİT ve Emniyet'in ortak operasyonu ile gözaltına alındı.

Habervitrini11524 Görüntüleme
Aynı sokakta 3 günde ikinci cinayet
Asayiş

Aynı sokakta 3 günde ikinci cinayet

Olay, cumartesi günü saat 18.00 sıralarında Kağıthane'nin Hamidiye Mahallesi Hendek Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta bulunan oto yıkama işletmesine motosikletle gelen kasklı 2 şüpheli, iş yeri sahibi Tolga Derebaşı'na art arda ateş açtı.

Habervitrini14083 Görüntüleme
3 yılda 30 uçuş! Üreme örgütünde kirli çark nasıl işledi?
Asayiş

3 yılda 30 uçuş! Üreme örgütünde kirli çark nasıl işledi?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Arnavutluk ve Gürcistan bağlantılı yasa dışı üreme hücresi ticaretine ilişkin yürütülen soruşturmada, yeni detaylar ortaya çıktı.

Habervitrini12778 Görüntüleme