Asayiş
  • 8.1.2014 13:10

Uyuyan sürücü 2 işçinin ölümüne neden oldu

Kazada temizlik işçileri ölürken, otomobil sürücüsü direksiyon başında uyuduğunu söyleyerek, "Gözlerimi açtığımda buradaydım" dedi.
Edinilen bilgiye göre, temizlik görevlileri Ali Koçan ve Beyazıt Kaçkın, sabah Türkgücü ışıklı kavşakta emniyet şeridinin kenarında temizlik yapıyordu. O sırada hızlı bir şekilde emniyet şeridinden gelip kırmızı ışıkta geçen Mustafa A.K., idaresindeki 59 DC 100 plakalı otomobille 2 işçiye çarptı. Otomobil yeşil ışıkta geçmekte olan başka bir araca da çarparak olay yerinden 200 metre ileride durdu.
Kaza nedeniyle ağır yaralanan Ali Koçan ve Beyazıt Kaçkın, olay yerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Çorlu Devlet Hastanesi'nde hayatlarını kaybetti.
Ağabeyinin kaza yaptığı öğrenen Mustafa Koçan, kazanın ardından olay yerine geldi. Ağabeyi Ali Koçan'ın yerde yattığını gören Koçan "Abim canım, ne oldu, nefes alamıyor" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

BELEDİYE BAŞKANI ARAÇ SÜRÜCÜSÜNE TEPKİ GÖSTERDİ
Kaza haberini alan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da olay yerinde inceleme yaparak kaza hakkında bilgi aldı. Burada araç sürücüsüne tepki gösteren Baysan, “Burada ne işi var, burası emniyet şeridi. Başka bir araca da çarpıyor” dedi.

"UYUDUM, GÖZLERİMİ AÇTIĞIMDA BURADAYDIM"
Kaza sonrasında gözaltına alınan sürücü Mustafa A.K. ise, polis gelene kadar aracından inemedi. Sürücü, “Uyudum, bir anda aşağıda buldum kendimi” diye konuştu. Gözaltına alınan sürücü Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:40

İLGİLİ HABERLER