Asayiş
  • 30.9.2010 10:35

UZMAN ÇAVUŞLAR ÖLÜMDEN DÖNDÜ

AHMET ARSLANTAŞ/ADIYAMAN

Edinilen bilgiye göre, Uzman Çavuş Yunus Basten yönetimindeki 25 HD 602 plakalı otomobil ile Özel Harekat Şubesi'nden kent merkezine gelirken Sakarya Caddesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yakınlarında kaza yaptı. Uzman çavuşları taşıyan otomobilin önündeki kamyoneti sollamasının ardından, kamyonetinde otomobili sollayarak yol vermemesi üzerine meydana gelen kazada otomobil refüje çıkarak, elektrik direğine çarptı. Kazaya sebep olduğu belirtilen kamyonet kayıplara karıştı.

Çarpmanın etkisiyle otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Otomobil içersinde bulunan Uzman Çavuşlar Yunus Basten, Mustafa Karakaya ve Hasan Hüseyin Dayanır çevredeki vatandaşlar ve kendi imkanları ile yanan otomobilden dışarı çıkmayı başardı. Yanan otomobil kısa sürede söndürüldü.

Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri yaralıları Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların genel durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Kaza sonrası olay yerine polis ekiplerinin yanı sıra jandarma ekipleri de gelerek kazayla ilgili gerekli iş ve işlemleri yaptı.

Olayla ilgili polis ekipleri kazaya neden olduğu belirtilen kamyoneti tespit etme çalışmalarına devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:11

İLGİLİ HABERLER