Yaşam
  • 30.4.2006 13:05

VAAZ PROMOSYONLU TATİL KÖYÜ

Güney'deki 5 yıldızlı otel ve tatil köylerinin yaptığı promosyonlara bir yenisi eklendi. Muhafazakar kesime hitap eden Antalya'daki Club Karaburun Tatil Köyü, ünlü şarkıcılar yerine din bilgini Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sohbetleriyle müşteri çekmeye çalışıyor. Tatil köyü, Zaman Gazetesi'ne verdiği ilanda, Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun mayıstan eylüle kadar, 6 kez otelde müşterilerle beraber olup sohbet edeceğini duyurdu.

Club Karaburun'un 'Bahar Kampanyası' ilanında, 'gönül dostu' olarak tanımlanan Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu'nda uzman olarak çalışıyor. Ama son zamanlarda, muhafazakar çevrelerde çok popüler bir din bilgini. Star TV'de 'Dosta Doğru' adıyla haftalık sohbet programı yapan Hatipoğlu'nun, VCD ve kasetleri de aynı çevrede peynir ekmek gibi satılıyor. Club Karaburun'un Rezervasyon Şefi Fatma Çınar, ilanda da belirtildiği gibi Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun 25 Mayıs, 16 Haziran, 7 Temmuz, 20 Temmuz, 4 Ağustos ve 1 Eylül'de otel müşterileriyle sohbet edeceğini söyledi. Fikrin otel yönetiminden çıktığını belirten Çınar, bunda otelin müşteri portföyünün de etkili olduğunu belirterek, "Bizim müşterilerimiz, Nihat Hoca'yı seven insanlardır. Bu hizmet onları memnun edecek" dedi.

'Kilisede de konuşurum'
Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu, otelin promosyonu olmadığı iddiasında: "Bana konfareans vermemi teklif ettiler, ben de kabul ettim. Otelden beş kuruş almayacağım. Zemin müsait olduktan sonra her yerde, havrada da kilisede de konuşur, Allah'ı ve peygamberi anlatırım. Bu bir promosyon değil. Altı tane konferans vereceğim. Hem sadece otel müşterileri değil, dışardan da gelenler olacak. Bir saat konuşacağım, Hz. Peygamberi, Allah ve insan sevgisini anlatacağım."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:28

İLGİLİ HABERLER