Medya
  • 7.10.2008 01:34

VADİYE AMERİKA'DA BÜYÜK İLGİ!..

CNNTURK'te Cüneyt Özdemir'in programına kendisi gibi oyuncu olan kızı Fadik Sevin Atasoy ile birlikte konuk olan Sönmez Atasoy, Kurtlar Vadisi'nin yurtdışındaki etkilerini anlattı.
Amerika'da kendisini gören Türkler'in yanı sıra Amerikalıların da fotoğraf çektirmek istediklerini anlatan Atasoy, bu duruma çok şaşırdığını söyledi. Cüneyt Özdemir'in "Siz şimdi Türkiye'nin en ünlü dizisinin en ünlü kahramanlarından bir tanesisiniz. Sokakta yürüyebiliyor musunuz?" sorusuna Atasoy, şu yanıtı verdi:
"Çok seviliyor. Garip bir duygu. Daha önce de 70'li yıllarda popüler olduğum işler olmuştu ama bu çok ayrı birşey. Ayrıca, sırf Türkiye'de değil, New York'ta, Manhattan'ın ortasında milletin gelip boynuna sarılması ve bunların içinde de Amerikalı'ların olması çok enterasan. Fadik ile bir gece sokaktaydık ve Amerikalılar gelip resim çektirdiler."
Cüneyt Özdemir de Şili 'de yaşadığı Kurtlar Vadisi ile ilgili ilginç bir olayı şöyle aktardı:
"Şili'de Türkler pazartesi günü seat 3'te toplanıyor ve bilgisayarın başına geçiyorlar. 'Ne yapıyorsunuz?' dedim. İlk reklam arasına girmesini bekliyorlarmış Kurtlar Vadisi'nin. Youtube'a düşüyormuş ve hep beraber ordan izlemeye başlıyorlarmış. Bu onlar için sosyal bir olay haline dönüşmüş."
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:40

İLGİLİ HABERLER