Yaşam
  • 17.7.2006 11:25

VAHŞET!.. YALNIZ YAŞAYAN KADININ GÖZLERİNİ OYUP CİNSEL ORGANINI PARÇALADILAR

Antalya’da 58 yaşındaki kadın vahşi bir cinayete kurban gitti. Kimliği belirsiz kişiler, Reyhan Altıniş’i (58) vahşice öldürdükten sonra kafa derisini yüzüp, gözünü oyduktan sonra cinsel organını parçaladı.

Antalya, dün, korkunç bir cinayete sahne oldu. Tahılpazarı Mahallesi, eski otogar karşısındaki H. Altıniş Apartmanı’nın çatı katında oturan Reyhan Altıniş (58), kimliği belirsiz kişiler tarafından çırılçıplak soyulduktan sonra öldürüldü. 3 yıl önce kuyumculuk yapan eşi vefat ettikten sonra tek başına yaşamaya başlayan Reyhan Altıniş’i, can güvenliğini sağlamak amacıyla beslediği pitbull cinsi köpek de kurtaramadı. Altıniş’in parçalanmış cesedini, eve gelen kızı Seda buldu. Telefonda cevap alamayınca annesine bakmaya gittiğini söyleyen Seda Altıniş, teras kattaki evin kapısında annesinin cesedi ile karşılaştığını, köpeği de annesinin başında gözleri yaşlı olarak gördüğünü söyledi.

KÖPEK ENGEL OLAMADI

Öldürülen kadının yakını olduğunu söyleyen Ayşe Beşbaş, Reyhan Altiniş’in kuyumculuk yapan dayısının eşi olduğunu söyledi. Üç yıl önce dayısının vefat ettiğini bildiren Ayşe Beşbaş, “Kızı evliydi. Oğlu Alpago ise eve fazla uğramıyordu. Cumartesi günü öğleden sonraya kadar benim evimde beraberdik. Benden sarımsak alıp gitmişti. Öyle bir düşmanı filan da yoktu. Kendisini korumak için köpek besliyordu. Köpeğin çok vahşi olduğunu söylüyordu. Bu köpek varken eve nasıl girmişler anlamak mümkün değil” dedi.

Cinayete kurban giden Reyhan Altıniş’in eşinin vefat etmeden önce kuyumculuk yaptığı, apartmanda iki daireleri bulunduğu, onun kiralarıyla geçindiği öğrenildi. Ayrıca emekli maaşı da aldığı belirtilen Reyhan Altıniş’in, apartmana birikmiş aidat borçlarını bile ödemediği belirtildi.

Katil tanıdık biri mi?

Yaşlı kadının kendi köpeği tarafından pançalandığı yolundaki iddialara ise komşuları karşı çıktı. Kadının köpek tarafından öldürülemeyeceği ifade edilirken, apartman sakinleri, “Eğer köpek saldırsaydı, köpeğin üzerinde kan olurdu. Böyle bir şey de görünmüyor” diye konuştu. Olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü olarak sürdüren polis, cinayetin köpeğin önünde işlenmiş olmasından dolayı katilin tanıdık birisi olma ihtimali üzerinde duruyor.

(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:19

İLGİLİ HABERLER