Asayiş
  • 1.4.2017 11:51

Vahşi cinayette kan donduran dehşet

Adana'daki vahşi cinayette şok detaylar ortaya çıktı

Adana'da kaybolduktan sonra ev satın almak için 160 bin lira verdiği kişiler tarafından sopayla işkence yapılıp tabanca ile öldürüldükten sonra gömüldüğü ortaya çıkan şahsı, zanlıların "Eve perde takacağız" bahanesi ile kandırdığı ortaya çıktı.

Adanadaki vahşi cinayette şok detaylar ortaya çıktı

Çukurova ilçesine bağlı Salbaş Mahallesi'nde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti;
Oto kiralama işi yapan Cem Atalmış (38) 21 Mart günü "İşe gidiyorum" diyerek çıktı ve bir daha dönmedi. Bunun üzerine ailesi kayıp başvurusu yaptı. Polis, başvuru üzerine gasp ve cinayet dedektiflerinden özel ekip kurup Atalmış'ın Mehmet T. ile D.T. tarafından ev satma bahanesiyle dolandırıp daha sonra da işkence yaparak tabanca ile vurduktan sonra Karaisalı İlçesi Salbaşı Mahallesi'nde ormanlık bir alana gömdüğünü tespit etti. Mehmet T. İstanbul'da gözaltına alınarak Adana'ya getirildi.

"Müteahhit arkadaşımız var diye kandırdık"

Gözaltına alınan cinayet zanlılarından Mehmet T.'nin emniyetteki sorgusunda Atalmış'ın nasıl ve neden öldürüldüğü de ortaya çıkmaya başladı. D.T. ile inşaat işi yaptıklarını söyleyen Zanlı Mehmet T., Atalmış ile bir oto kiralama vesilesi ile tanıştıklarını ve o sırada Atalmış'ın ev almak istediğini öğrendiklerini, D.T.'nin bunun üzerine Atalmış'ı dolandırmak için plan yaptığını söyledi. Mehmet T. plana göre hemen Atalmış'ın yanına gittiklerini D.T.'nin Atalmış'a "Sen ev almak istiyormuşsun, bizim tanıdığımız müteahhit var. Sana Salbaş tarafından ucuza villa alırız" dedi. Mehmet T. buna inanan Atalmış'ın teklifi kabul ederek D.T.'ye 1 yıl önce 60 bin lira verdiğini belirterek, "Bu parayı verdikten sonra Atalmış'a Salbaş tarafında bir villa gösterdik. O da bize daha da inandı. Daha sonra kendisinde kum parası, boya parası, elektrik ve su malzemesi parası diyerek 100 bin lira daha aldık. Artık son dönemlerde Atalmış para istediğimizde vermeyerek evine bir an önce geçmek istediğini söyledi. Biz de sürekli kendisini oyalamaya başladık. Atalmış bizi iyice sıkıştırınca D.T. onu öldürme planı yaptı, ondan benim haberim bile yoktu" dediği öğrenildi.

"Evine perde takacağız diye kandırdık"

Mehmet T. 21 Mart günü D.T.'nin kendisini arayarak 'bir arkadaşı alacağız Salbaş'a doğru gideceğiz" diyerek çağırdığını, bir alışveriş merkezinde buluştuklarını, burada hamburger yediklerini, daha sonrada Atalmış'ın geldiğini ifade ederek şunları anlattı;
"Atalmış alışveriş merkezine geldikten sonra cips ve kola alıp D.T. kendi aracını burada bıraktı. Biz Atalmış'ın aracıyla yola çıktı. Ben hala ne olduğunu bilmiyordum. D.T., Atlamış'a 'senin eve perde takacağız, sen de son halini gör istedik' dedi. Bunun üzerine Salbaş'a doğru gittik. Bir süre sonra ev değil de başka yere doğru gidince Atalmış 'nereye gidiyoruz?' diye sordu. D.T. Atalmış'ın kafasına tabanca dayayıp bir süre sonra da yoldan çıkartarak ormanlık alana götürdü. Biraz ilerledikten sonra otomobili durdurup Atalmış'ı aşağı indirip sopa ile darp etmeye başladı. Bir süre sopa ile kafasına vurarak işken yaptıktan sonra silah sesleri duydum. O an benim gözüm kapalıydı. Kimin vurduğunu görmedim. Daha sonra da götürüp ormanın içine gömdü. Sonra biz oradan ayrıldık."
Mehmet T. kendisinin kesinlikle kimseyi öldürmediğini söylerken, polis D.T.'yi bulmak için çalışmalarına hız verdi. Ayrıca yapılan otopside Atalmış'ın vücudunun 5 yerinde mermi giriş çıkışı olduğu öğrenildi. Polis D.T.'yi de yakaladıktan sonra Atalmış'ı kimin öldürdüğü kesinlik kazanacak.

 

 

Fatih Keçe

 

Güncellenme Tarihi : 1.4.2017 11:53

İLGİLİ HABERLER