Gündem
  • 31.10.2008 01:28

VAKİT'E YAZAR OLDUM, ÇAPKINLIĞI BIRAKTIM!..

28 Şubat'a damgasını vuran Müslüm Gündüz-Fadime Şahin ikilisinin evinde basılma hikayesini de anlatan Üzmez, Müslüm Gündüz'ü hala çok sevdiğini söyledi ve basılma hikayesini anlattı.
14 yaşındaki bir kız çocuğunua 'cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklanan ve hakkında tahliye kararı çıkan Vakit Gazetesi eski yazarı Hüseyin Üzmez, hakkındaki çıkan iddiaları Habertürk kanalında Fatih Altaylı'ya anlattı. Hüseyin Üzmez, daha önce bir takım çapkınlıkları olduğunu, Vakit Gazetesi'ne girdikten sonra çapkınlığı bıraktığını söyledi. Üzmez, hacca gidip geldikten sonra da kendisini haramdan sakındığını, televizyona çıkan yarı çıplak kadınlara bakmadığını, bu şekilde göz zinasından da kendisini koruduğunu ifade etti.
"KOLAMA ZEHİR KATTILAR"
Gözaltına alındıktan sonra kendisini, ziyaret eden Vakit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'a kendisine ilaçlı içecek içirildiğini söylemesinin hatırlatılması üzerine Hüseyin Üzmez, Bursa'da yemek yerken tanımadığı kişilerce ikram edilen koladan zehirlendiğini ileri sürdü. Cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen B.Ç, annesi ve babası ile birlikte yemek yerken tuvalete gitmek için kalktığında hiç tanımadığı 4 kişi tarafından zorla masalarına davet edildiğini aktaran Üzmez, burada kendisine yoğun ısrarlar sonucunda kola içirildiğini, kolanın tadını çok garip olduğunu ondan sonra da fenalaştığını anlattı. Kolayı içtikten sonra terlediğini, lavaboya gidip elini yüzünü yıkadığını belirten Üzmez, bu kola ile kendisinin zehirlendiğini iddiasında bulundu.
"EVİMİ MÜSLÜMANLARA TAHSİS ETTİM"
Altaylı'nın, Aczimendi lideri Müslüm Gündüz'ün Fadime Şahin'le Erenköy'deki evinde basılması meselesinin sorması üzerine Hüseyin Üzmez, o evi bir fakir oturacak diye Müslüm Gündüz'ün kendisinden istediğini evini bu şekilde verdiğini söyledi. Evinin dayalı döşeli olarak Müslümanların hizmetine sunduğunu ve eski bir Çeçen bakanın da 6 ay evinde misafir olarak oturduğunu belirten Üzmez, evinde basılan Müslüm Gündüz ve Fadime Şahin'in nasıl bir ilişki içinde olduğunu da anlattı.
28 Şubat sürecine damgasını vuran Aczimendi Tarikatı'nın lideri Müslüm Gündüz'ü çok sevdiğini belirten Üzmez, 10 yıl önceki olayı şöyle anlattı:
FADİME ŞAHİN'LE BASILAN MÜSLÜM GÜNDÜZ NEDEN ÇIPLAKTI?
"Benim İstanbul'daki şimdiki evimi Müslümanlara tahsis ettim. Bir çeçen bakana da vermiştim. Bir gün Müslüm Gündüz, "Bir fakir var evini verir misin?" dedi. Ben de verdim. Birkaç gün sonra acayip rüyalar görüyordum. Hatta Müslüm Gündüz'ü de aradım. Kötü rüyalar gördüğümü anlattım. Daha sonra bu olaylar patlak verdi.
Müslüm Gündüz'ün evde çıplak olmasının sebebinin saçlarının uzun olması. Bunlar saçları uzun olduğu için günde 3 kere banyo yapıyorlar. Bu yüzden çıplakmış.
Fadime gelmiş. Benim eve gelmiş. Fadime Müslüm Efendi'yi falcı zannetmiş. O adamdan kurtulmak için yardım istemiş. Müslüm Efendi ‘Ben falcı değilim' demiş. Fadime yalvarmış yakarmış. ‘Beni bu adamdan kurtar, nikâhına al demiş.' Müslüm Efendi'de de ‘Nikâhıma alırım ama sana dokunmam' demiş. Ve ben dokunmadığına inanıyorum. Madem nikahına almış keşke o işi de yapsaydı. Müslüm Efendiyi de seviyorum. Allah için seviyorum. Sevgim de devam ediyor."
Avukatıyla katıldığı programda Fatih Altaylı'nın bazı sorularına alakasız ve kaçamak yanıtlar veren Hüseyin Üzmez, kolasına ilaç katılm aolayını alnatırken "Dini yaştımla iligi konuşmak istemem ama ben her yere abdestli giderim. Buraya da abdestli geldim ama tutamadım, bozdum" dedi...
Ersin ÇELİK / Haber 7

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:49

İLGİLİ HABERLER