Spor
  • 23.5.2019 13:54

Valbuena'nın transferini duyurdular: Her konuda anlaştık

Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos, Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena ile her konuda anlaştığını açıkladı.

Olympiakos'un Başkanı Evangelos Marinakis, Fenerbahçeli yıldız Mathieu Valbuena ile transfer konusunda anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Yunanistan ekibi Olympiakos'un Başkanı Evangelos Marinakis, Fenerbahçeli yıldız Mathieu Valbuena ile transfer konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Komşu'da Parapolitic FM'e konuşan Marinakis, Valbuenatransferini kısa süre içinde açıklayacaklarını söyledi.

"Açıklayacağız"

Mariniakis'e Valbuena transferi sorulurken inkar etmeyerek, "Zamanı geldiğinde açıklayacağız. Valbuena'nın Olympiakos'a çok faydası olacak. Çok iyi bir oyuncuyu transfer ettik diyebiliriz, anlaşma şu anda çok yakın"dedi. Marinakis'in sözleri sonrasında Yunan basınının manşetlerini Valbuenasüsledi.

Fransa ve Arap liglerinden de teklif alan Valbuena'nın Fenerbahçe'den de 2 yıl için 3.4 milyon Euro'luk teklif aldığı öne sürülmüştü

Valbuena 20'si ilk 11'de olmak üzere bu sezon 31 resmi maçta görev yaptı. Oynadığı maçlarda takımının en etkili ve istikrarlı oyuncusu oldu. sakatlık yaşadığı dönemlerde de Fenerbahçe onu çok aradı. 8 asistle Fenerbahçe'nin en çok gol pası veren oyuncusu oldu. (Sporx)

Güncellenme Tarihi : 23.5.2019 13:55

İLGİLİ HABERLER