Dünya
  • 3.8.2022 23:54

Valdir Segato kaslarını şişirdi şişirdi sonunda öldü

Doğum günü ölüm günü oldu! İnanılmaz vücuduyla tanınan TikTok fenomeninden acı haber

Yaşayan Hulk olarak bilinen Brezilya'nın ünlü TikTok fenomeni vücut geliştiricisi Valdir Segato, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Yıllardır zararlı olduğunu bildiği halde kaslarını genişletmek için kullandığı kimyasal iğneler nedeniyle kalp krizi geçiren TikTok fenomeninin, doğum gününde öldüğü ifade edildi.

Doğum günü ölüm günü oldu! İnanılmaz vücuduyla tanınan TikTok fenomeninden acı haber

Brezilyalı vücut geliştiricisi Valdir Segato'yu dünya inanılmaz kaslarıyla tanımıştı. Segato, daha büyük kaslara sahip olabilmek için felç ve enfeksiyon riski taşıyan ve potansiyel olarak ölümcül kabul edilen enjeksiyon iğnelerinden kullanıyordu.

Sosyal medya fenomeni vücut geliştirmecinin ölümcül inadısonu ölüm oldu -  Haber3

İlham kaynağının Terminatör'ün yıldızı Arnold Schwarzenegger, Marvel serisinden Hulk ve He-Man olduğunu ifade eden Segato bir röportajında, "Bana bu kahramanların ismiyle seslenince hoşuma gidiyor. Pazılarımı ikiye katladım ve daha da büyümek istiyorum" demiş.

Valdir Segato Passed Away At The Age Of 55 - Stars Reborn

Ancak maalesef Segato'dan geçtiğimiz günlerde ölüm haberi geldi. Segato'nun ailesi vücut geliştiricisbnin nefes darlığı yaşarak emekler bir şekilde kendi evinden çıktığını ifade ettiler.

Hayatı Pahasına Devasa Kaslarına Hala Yağ Enjekte Eden Vücut Geliştirici

Aile üyeleri yaşananları şöyle anlattı:
"Kendi eviyle bizim evimizin arası çok yakın. Onu emeklerken bizim evimize doğru gelirken gördü. Cama vurarak 'Bana yardım edin, bana yardım edin çünkü ölüyorum' dedi.

Apar topar hastaneye kaldırılan TikTok yıldızı maalesef kurtarılamadı. Fenomenin ölüm nedeninin kalp krizi olduğu ifade edildi.İngiliz gazetesi Daily Mail, Segato'nun doğum gününde yaşamını yitirdiğini ifade etti.

Doktorlar, daha önce Segato'yu yaptığı işlemlerin onu ölüme götürebileceği konusunda uyarmış. Doktorlar ayrıca fenomene, iğnelere devam ederse sinir hasarı, uzuv kaybı ve vücut şeklinde bozulma gibi problemlerle de karşı karşıya kalabileceini ifade etti.Ancak bu uyarıları dikkate almayan Valdir, vücudunun dönüşümünü sosyal medyada paylaşmaya başlayınca fenomen olmuştu. Segato'nun TikTok'ta 1.7 milyon takipçisi vardı.

Segato'nun kullandığı kimyasalın adı ise Synthol. Bu maddel yağ, benzil alkol ve lidokain karışımındna meydana geliyor.Uzmanlara göre bu madde sinirlerde hasar, pulmonter arter tıkanıklığı, pulmoner yağ embolisi, beyin felci ve bazı bulaşıcı komplikasyonlara neden oluyor.

Güncellenme Tarihi : 4.8.2022 00:01

İLGİLİ HABERLER