Spor
  • 30.4.2010 00:34

VALENCİA MEHMET TOPAL TRANSFERİNİ BİTİRİYOR!..

Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferinde son aşamaya gelindiği iddia edildi. İspanyol ekibinin menajerler aracılığı ile 4 milyon Euro önerdiği, Galatasaray'ın ise 5 milyon Euro istediği kaydedildi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Mehmet Topal'ın da İspanya'ya gitmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. İspanyol basını da yine bu transfer haberini okurlarına duyururken; Superdeporte gazetesi başarılı orta saha oyuncunun meneceri Batur Altıparmak'ın "Valencia kısa süre içinde Galatasaray'a somut bir teklifle gelecek " dediğini yazdı.

Gazete ayrıca Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın da "Mehmet, Valencia'ya gidebilir. Ancak ben onun yerine yabancı bir orta saha oyuncusu istiyorum" dediğini ileri sürdü.

Galatasaray yeni sezonun planlaması için de düğmeye bastı. Yönetimin transfere büyük paralar harcamama kararında olduğu, ayrılmak isteyen oyunculardan elde edilecek gelirin ardından çalışmalara başlanacağı öğrenildi.

Öte yandan sarı kırmızılılar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını da sürdürüyor. Rijkaard'ın cezalı olan Neil'in yerine Emre Güngör'ü oynatacağı, iyileşen Kewell'ı da maç kadrosuna alacağı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER