Gündem
  • 29.4.2007 15:20

VALİ GÜLER : İSTANBUL'DAKİ MİTİNGDE BİR SIKINTI YOK

İstanbul Valisi Muammer Güler, Çağlayan Meydanı'nda yapılan mitinge ilişkin alınan güvenlik önlemlerinin planlandığı şekilde yürüdüğünü ifade ederek, “Hiçbir sıkıntı yok” dedi.

Güler, Çağlayan'da düzenlenen miting nedeniyle geldiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde yaklaşık 2 saat kaldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ile emniyetten ayrılırken basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Güler, “Güvenlik önlemleri çok güzel, planladığımız şekilde yürüyor. Hiçbir sıkıntı yok. Bütün önlemler planlandığı şekilde uygulanıyor” dedi.

Kendisinin de alınan güvenlik önlemlerini havadan kontrol etmek için helikopterle bölgeye gideceğini anlatan Güler, miting nedeniyle kaç polisin görev yaptığının sorulması üzerine şöyle konuştu:

“Şu anda İstanbul emniyetinin bütün gücüyle aldığı tedbirler devam ediyor. 7 binin üzerinde polisimiz görevli. 18 arama noktasında kontroller yapıldı. Diğer noktalardan intikaller yapılıyor. Otobüsler için ve diğer bütün ihtiyaçlar için planladıklarımız devam ediyor. Ben de emniyet müdürümüzle birlikte alınan tedbirleri havadan kontrol edeceğim.”

Güler, mitinge kaç kişinin katıldığı ve miting nedeniyle gözaltına alınan olup olmadığının sorulması üzerine de, “Hayır, o konularla ilgili bir şey yok şimdi” dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:39

İLGİLİ HABERLER