VALİ YARDIMCISININ ARACI ŞARAMPOLE YUVARLANDI

1 dk okuma
VALİ YARDIMCISININ ARACI ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Hızlı Özet

Sivas'ın Gemerek İlçesi'nde Sivas Vali Yardımcısı Ali Mantı ve ailesinin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı.

KERİM ŞENOL
SİVAS - Sivas'ın Gemerek İlçesi'nde Sivas Vali Yardımcısı Ali Mantı ve ailesinin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı.

Kazada yaralanarak hastaneye kaldırılanlardan Mantı, eşi ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu; şoförün ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e 19 Mayıs 2004 tarihinde teslim edilmek üzeri Samsun'dan yola çıkarılan bayrağın Sivaslı gençler tarafından Kayserili gençlere teslim edileceği Sivas-Kayseri sınırı Beştepeler Mevkiinde düzenlenecek törene yetişmek isteyen, Vali Yardımcısı Ali Mantı, eşi Işıl ve çocuğu Sevda Nur Mantı'nın (7) içinde bulunduğu ve Ruhi Yeğiner'in kullandığı 06 GEA 65 plakalı makam otosu, Gemerek İlçesi yakınlarında Tarhan Dinlenme Tesisleri'ne yakın bir yerde viraja girdiği sırada, aşırı hız nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kaza sonrasında Vali Yardımcısı Ali Mantı, eşi Işıl ve kızı Sevda Nur Mantı çeşitli yerlerinden yaralanarak Gemerek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan şoför Ruhi Yeğiner'in ise Kayseri'deki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bu arada Sivas Valisi Hasan Canpolat, Gemerek Kaymakamı Fatih Genel, hastaneye gelerek yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Gemerek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Vali Yardımcısı Ali Mantı, eşi ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, şoför Ruhi Yiğit'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Bu haber 2934 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dünya Ankara Zirvesi'ni konuştu: Erdoğan kazandı, Netanyahu kaybetti
Gündem

Dünya Ankara Zirvesi'ni konuştu: Erdoğan kazandı, Netanyahu kaybetti

Ankara'nın ev sahipliğinde düzenlenen 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi, yalnızca alınan kararlarla değil, dünya basınının Türkiye'ye ilişkin değerlendirmeleriyle de gündem oldu. Zirve boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yürüttüğü diplomasi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik olumlu mesajları ve F-35 programına ilişkin açıklamalar uluslararası medyanın en çok öne çıkardığı başlıklar arasında yer aldı. Dünya basını, zirveyi Türkiye'nin NATO içindeki etkisini güçlendiren kritik bir organizasyon olarak değerlendirdi.

Habervitrini14713 Görüntüleme
Erdoğan'ın hediyesini İngiltere Başbakanı Starmer ülkesine götüremedi
Gündem

Erdoğan'ın hediyesini İngiltere Başbakanı Starmer ülkesine götüremedi

Ankara'da düzenlenen NATO Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, NATO liderlerine isme özel Sarsılmaz marka revolver (altıpatlar) tabanca hediye ettiği iddia edildi. Liderlerin, silahları ülkelerine rahatça götürebilmesi için sağlanan özel gümrük muafiyetlerine rağmen İngiltere Başbakanı Starmer, ülkesindeki katı yasalar nedeniyle silahı Ankara Büyükelçiliği'nde bırakmak zorunda kaldı.

Habervitrini11479 Görüntüleme
Boş kalan ofisler konuta dönüştürülecek
Gündem

Boş kalan ofisler konuta dönüştürülecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Resmî Gazete'de yayımladığı düzenlemeyle, belirli şartları sağlayan ofis ve büroların konuta dönüştürülmesinin önü açıldı. Düzenlemenin, özellikle uzun süredir boş kalan ofis stokunun konut arzına kazandırılmasına katkı sağlaması bekleniyor.

Habervitrini12010 Görüntüleme
Yeditepe Üniversitesi'nde skandal! Ayetin önünü kapattılar
Gündem

Yeditepe Üniversitesi'nde skandal! Ayetin önünü kapattılar

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin mezuniyet töreninde skandal anlar yaşandı. Törende bir öğrencinin "Emrolunduğun gibi dosdoğru ol." ayetinin yazılı olduğu pankart bazı öğrenciler tarafından indirilmek istendi. Öğrencinin izin vermemesi üzerine pankartın önünde sıra oluşturularak görülmesi engellendi.

Habervitrini13025 Görüntüleme