Medya
  • 20.10.2008 09:00

VAR MISIN YOK MUSUN'A ÇIKAN AGUİLERA NE KADAR KAZANDI?

Acun Ilıcalı, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ile işbirliği yaparak ünlü şarkıcının kazandığı ödülü bu vakıf vasıtasıyla çocuklar için kullanacaklarını anlattı.
Stüdyoda Christina Aguilera'nın 100 hayranı yer alırken, yarışmacıların da bir hayli heyecanlı oldukları gözlendi.
CHRISTINA'YA MÜTHİŞ KARŞILAMA
Acun Ilıcalı, "Dünyanın en iyi seslerinden biri geliyor, Christina Aguilera geliyor" diyerek, ünlü şarkıcıyı stüdyoya davet etti.
24 yarışmacı 'Welcome Christina' yazılı pankart açarken, Aguilera'nın hayranları da onu tezahüratlarla karşıladı. Ünlü şarkıcı gördüğü bu ilgi karşısında bir hayli keyiflendi.
AGUILERA'NIN GÜLDÜREN ŞAŞKINLIĞI
Aguilera, önüne konulması için kutu seçimini oğlunun doğum günü olan 12 numaradan yana kullandı. Ancak Aguilera, Nergis'in isminin altında yazan katıldığı il olan 'Kayseri' şeklinde söyleyince stüdyodakiler duruma güldü. Acun, yarışmacının isminin üstte, katıldığı şehrin ise altında yazan yazı olduğunu söyleyince Christina da düştüğü duruma çok güldü.
HEKİM BEY'DEN ŞAPKASINI İSTEDİ
Yarışmaya Afganistan'dan katılan Türkmen asıllı Hekim Bey, programa yöresel bir kıyafet ile gelince Aguilera'nın dikkatini çekti. Ünlü şarkıcı konserlerinde giymek için Hekim Bey'den başındaki beyaz, tüylü başlığı istedi. Hekim Bey, 'Neden vermeyeyim, sizin olsun" diyerek Aguilera'yı gülümsetti.
TÜRKİYE'Yİ ÇOK BEĞENMİŞ
Acun Ilıcalı, Aguilera'ya Türkiye'yi nasıl bulduğunu sordu. Türkiye'ye daha önce hiç gelmediğini belirten ünlü şarkıcı, "Gezmeyi, yeni kültürler tanımayı seviyorum. Buraya gelmiş olan arkadaşlarım var ve bana Türkiye'nin çok güzel ve harika bir yer olduğunu söyledi. Ama kendim gelip görmem gerekiyordu. Şunu söyleyebilirim ki, dün gece geldim. Türkiye'ye ayak bastığım andan itibaren buranın çok güzel bir yer, çok güzel bir ülke olduğunu anladım. Bu sabah oğlumla beraber bir yürüyüş yaptım ve buranın ne kadar güzel olduğun anladım" şeklinde konuştu.
TÜRKÇE 'YOKUM' DEDİ
Minik bir çocuğun isteği üzerine ilk kutu seçimini 1 numaradan yana kullanan ünlü şarkıcı, 1 YTL çıkınca bir hayli sevindi. Ancak Christina ikinci seçiminde 500 bin YTL'lik kutuyu açtırınca üzüldü. Çok heyecanlı olduğunu belirten Aguilera, Hamdi Bey'in tekliflerini Türkçe olarak kendisine aktaran Acun'a yine Türkçe yanıt vererek 'yokum' dedi.
AGUILERA MÜTHİŞ YARIŞTI
İlk başlarda 500 bin YTL'lik büyük ödülü açtırmasına karşın iyi bir yarışma çıkartan Christina Aguilera, bankacı Hamdi Bey'den 15 bin, 30 bin, 65 bin, 45 bin ve 55 bin YTL'lik teklifler aldı. Bu teklifleri Türkçe 'yokum' diyerek kabul etmeyen Aguilera, şansını denemeyi tercih etti.
Çok başarılı bir yarışma çıkartan Aguilera, son dörde gelene kadar tüm mavi kutuları açtırdı. 20 bin, 250 bin ve 2 adet 500 bin YTL'lik kutularla son dörde kalan ünlü şarkıcı Hamdi Bey'den 95 bin YTL'lik teklif aldı.
'BEN KORKUSUZUM' DEDİ, 95 BİN YTL'Yİ KABUL ETMEDİ
"Ben korkusuzum, aynen devam edeceğim" diyerek 95 bin YTL'yi kabul etmeyen ünlü pop yıldızı, iki kutu daha seçti. Her iki seçiminde de 500'er bin YTL'lik kutuları açtıran Christina Aguilera, son ikiye 20 bin ve 250 bin YTL'lik kutularla kaldı.
DOSTUM İYİ BİR TEKLİF YAP
Hamdi Bey, kendisi ile konuşması durumunda daha yüksek bir teklif yapacağını söyleyince Aguilera çocuklar için bunu yapacağını ifade ederek telefonu aldı.
Ünlü şarkıcı "Dostum bana iyi bir teklif yapmalısın, çocuklar için" deyince Hamdi Bey, 180 bin YTL'lik teklif yaptı. Ünlü şarkıcı bu sefer Türkçe olarak 'varım' diyerek 180 bin YTL'yi kabul etti.
Christina Aguilera şayet önünde duran 12 numaralı kutuyu açtırsaydı çocuklar için sadece 20 bin YTL kazanmış olacaktı.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:11

İLGİLİ HABERLER