Spor
  • 13.4.2021 14:42

VAR skandalı! Mbaye Diagne'nin golünün iptal sebebi ortalığı karıştırdı...

Galatasaray'dan İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'a kiralanan Mbaye Diagne'nin dün akşam attığı gol olay oldu! İngiltere'de sezon başından beri VAR kararları ve çekilen ofsayt çizgileri tartışılıyor. Mbaye Diagne'nin takımı West Bromwich Albion evinde ağırladığı Southampton'u 3-0 mağlup etti. Diagne iyi oyununu bir de asistle süsledi. Senegalli golcünün bir golü de VAR'dan iptal edildi.

İngiltere'yi sarsan VAR skandalı! Mbaye Diagne'nin attığı gol kameranın yanlış yere koyukması üzerine mi iptal edildi? Galatasaray taraftarı Mbaye Diagne'nin performansını yakından takip ediyor. Chelsea'yi deplasmanda 5-2 yenen West Bromwich, dün akşam da Southampton'u 3-0 yendi. Diagne ve Okay dün akşamı birer asistle tamamladı. Maça damga vuran ise karşılaşmanın üçüncü dakikasında yaşandı...

SON DAKİKA: VAR ÇİZGİSİ SKANDALI DİAGNE'Yİ ÜZDÜ! BAŞKA OYUNCU...

Maçın henüz 3. dakikadasında Mbaye Diagne'nin kafayla attığı golde ofsayt bayrağı havaya kalktı. Daha sonra VAR'da da bu karar onandı. Çekilen çizgide Diagne'nin ofsaytta olmadığı da net bir şekilde görülüyor. EY Ofsaytta olan oyuncunun Kyle Bartley olduğu da gözler önüne serildi fakat hakemler kararını değiştirmedi.

MBAYE DİAGNE'DEN DE BRUYNE ASİSTİ!

Attığı gol iptal edilen Mbaye Diagne, büyük bir üzüntü yaşadı. Senegalli golcü maçın 34. dakikasında Matt Philllips'e harika bir asist yaptı. Diagne'nin asisti Manchester City'nin Belçikalı yıldızı Kevın De Bruyne'nin asistlerini hatırlattı.

'KAMERA YANLIŞ YERE KONULDU' İDDİASI!

İngiltere'yi sarsan iddia Sky Sports'tan geldi. İddiaya göre Diagne'nin attığı golde ofsayt kararı çıkmasının nedeni kameranın yanlış yere açılanması... Kamera yanlış yere konduğu için pozisyonda VAR çizgisinin doğru çekilemediği ifade edildi.

SAM ALLARDYCE İSYAN ETTİ!

West Bromwich Albion takımının teknik direktörü Sam Allardyce maçın ardından VAR çizgisine isyan etti. EY Diagne'nin golünün nizami olduğunu belirten deneyimli teknik adam VAR kararlarının alay konusu olduğunu bu sistemin futbolun gidişatını olumsuz olarak etkilediğini vurguladı.

Güncellenme Tarihi : 13.4.2021 14:45

İLGİLİ HABERLER