Spor
  • 5.7.2009 00:08

VARGAS'TAN KÖTÜ HABER...

Perulu futbolcu İtalyan Basınına yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'ye gitmeyi düşünmüyorum, Fiorentina'da kalıp Seria A şampiyonluğu yaşamak istiyorum" dedi.

Daha önce Poulsen için kulübü Juventus ile anlaşan ancak oyuncudan olumsuz yanıt alan Fenerbahçe Yönetimi, bu kez de Vargas için Fiorentina ile anlaşmaya varmasına rağmen Perulu futbolcudan "hayır" yanıtını aldı.

Vargas İtalyan Basınına yaptığı açıklamada; "Fenerbahçe'nin teklifi ile ilgili hiçbirşey duymadım ve ilgilenmiyorumda, kariyerim için İtalya'da forma giymeye devam edeceğim" dedi.

Fenerbahçe Yönetiminin ise dış transfer politikasını tamamen Poulsen transferine göre şekillendirdikleri öğrenildi. Yarın Kopanhag'da Danimarkalı Futbolcu ile son kez biraraya gelecek olan Asbaşkan Ali Koç, Poulsen'i ikna edip sözleşmeyi imzalatmayı planlıyor.

Savaşçı bir takım kurmayı planlayan ve bu doğrultuda Teknik Direktör Christoph Daum'dan "olmazsa olmaz" raporu aldıkları Poulsen için Fenerbahçe Yönetimi'nin maddi manevi her türlü fedakarlığı yapmaya hazır oldukları, alternatif oyuncu arayışına bile girmedikleri öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:27

İLGİLİ HABERLER