Spor
  • 23.7.2009 00:11

VASSEL RESMEN ANKARAGÜCÜ'NDE...

ANKARA - 100. yılında başarılı bir sezon geçirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, İngiliz futbolcu Darrius Vassel ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Cengiz Topel Yıldırım, Ankaragücü için önemli bir atılım noktası olarak düşündükleri bir transferi gerçekleştirmek için çok çaba sarfettiklerini ve sonuçlandırdıklarını belirterek, "Ankaragücü için hayırlı olsun. İnşallah Vassel çok başarılı olacak ve Ankaragücü'ne 100. yılında büyük katkılar sağlayacak" dedi.
Darius Vassel ise transfer sürecinin uzun sürdüğünü, ancak bittiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Artık futbol oynamak istiyorum" diye konuştu.
İngiliz futbolcu, Ankaragücü'nden sonra İngiltere'ye ve milli takıma dönüp dönmeyeceği sorusuna ise ''Şu anda tüm gücümü Ankaragücü için harcamak istiyorum. Sonrasında İngiltere Milli Takımı'na dönüp dönmeyeceğimi bilemem. Artık Ankaragücü için çalışacağım" yanıtını verdi.
Manchester City forması giyerken ön çapraz bağları kopan ve 6 ay sahalardan uzak kalan Vassel'in durumuna ilişkin açıklama yapan Prof. Dr. Mehmet Yörübulut, "Şu an Vassel'in futbol oynamasına engel yok" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER