Yaşam
  • 10.1.2014 16:17

Vatan Şaşmaz tek celsede boşandı

14 Temmuz 2011 tarihinde İngiltere’de konsoloslukta medya sektöründen gizlice Nurşen Kocayaş ile dünya evine giren Vatan Şaşmaz, Fethiye Adliyesi Aile Mahkemesi’nde bugün yapılan anlaşmalı boşanma kararıyla tek celsede boşandı. Fethiye Adliyesi’ne Avukatı Hasan Öngel ile birlikte gelen Vatan Şaşmaz duruşma sonrasında da yine avukatı ile adliyeden hızlıca ayrıldı. Görüntü çekilmesini istemeyen ve herhangi bir açıklama yapmayan Vatan Şaşmaz’ın Avukatı Hasan Öngel kısa bir açıklamada bulunarak “Müvekkilim Vatan Şaşmaz ile eşi Nurşen Kocayaş sevgi ve saygı çerçevesinde başlayan ve 2,5 yıl süren evliliklerini aralarında oluşan fikir uyuşmazlıkları nedeniyle T.C Fethiye Aile Mahkemesi’nin 10 Ocak 2014 tarihli anlaşmalı boşanma kararıyla noktalamışlardır. Kamu oyuna saygıyla duyurulur” dedi.

EVLENMEDEN ÖNCE PSİKOLOGA GİTTİKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI
Ünlü sunucu ve dizi oyuncusu Vatan Şaşmaz, "Evlenmeden önce psikologa gidip çift terapisine girdik. Her şeyin yolunda olduğu görünce müstakbel eşimi annemle tanıştırdım" diye konuşmuştu. Gizlice İngiltere’de konsoloslukta evlendiklerini açıklayan Vatan Şaşmaz, çok mutlu bir yuva kurduklarını söylemişti.

Ekranların müzmin bekarlarından olarak görülen Vatan Şaşmaz, iki yıl önce bir sürpriz yaparak evlenmişti. Medyanın önüne pek çıkarmadığı eşi Nurşen Kocayaş'la mutlu bir yuvası olduğunu söylemiş olan Şaşmaz, evliliğiyle kimsenin bilmediği ayrıntıları da bu tüm içtenliğiyle paylaşmıştı. Evlenmeden önce eşini evlilik terapistine götürdüğünü belirten Şaşmaz, şunları söylemişti:
"Profesyonel hayatta bazı önemli kararları verirken nasıl desteğe ihtiyaç duyuyorsanız özel hayatınız da bir destek almalısınız. Eşimle evlenmeye karar verdikten sonra bir psikologa gittik. Daha doğrusu psikolojik danışmana gittik. Eşimde çok modern bir insan teklifimi normal karşıladı, hiç garipsemedi. Bu danışman beklentilerinizi sorguluyor. Çift terapisti birkaç hafta sürdü. Ortaya çok güzel sonuçlar çıktı. İkimizin de aynı yolda ilerlediğini gördük."

Psikologdan sonra müstakbel eşini annesiyle tanıştırdığını ifade eden Şaşmaz "Terapiler bittikten sonra annemin kapısını çalıp sevdiğim kadını kendisiyle tanıştırdım. O da çok sevdi. Her şey güzel gitti yani" dedi. Evlilik anlaşması yapmadıklarını söyleyen Şaşmaz, sözlerine şöyle devam etmişti:"35 yaşında evlendik. Bazı şeyleri aşmış insanlar olduğumuz için manen ve madden böyle bir şeye ihtiyaç duymadık. Evlenirken her şeyden öte güven duygusu olmalı"

"SARI KART ALDIM" DEMİŞTİ
İlk kavgalarını yaşadıklarını belirten ünlü sunucu, "İş yoğunluğumdan dolayı çok seyahat ediyorum eve az geliyorum. Ev kuralların biraz ihlal edince eşimden sarı kart aldım. Bir terlik ayağıma uçtu" derken, yazılı olmayan ev kurallarını ise "Akşam 08.05'e kadar evde olunacak. Sabah kahvaltısı birlikte yapılacak. Düzenli olunacak. Faturalar zamanında ödenecek" şeklinde özetlemişti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:35

İLGİLİ HABERLER