Yaşam
  • 2.12.2021 12:41

Ve Alec Baldwin konuştu...

Dünya bu sözleri konuşuyor

Dünya, aylardır ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Halyna Hutchins'i film çekimi sırasında yanlışlıkla öldürmesini konuşuyor. Olayın baş aktörü Alec Baldwin sessizliğini bozdu. İlk kez bir televizyon röportajında konuşan Baldwin flaş açıklamalara imza attı.Ünlü oyuncu Alec Baldwin'in hem yapımcısı olduğu hem de rol aldığı Rust isimli filmin setinde, kazayla görüntü yönetmeninin ölümüne, yönetmenin de yaralanmasına neden olmasının yankıları sürüyor.

Ekim ayında yaşanan ve hala dünya kamuoyunun en çok konuştuğu konulardan biri olmaya devam eden olay ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.


Daha önce trajedi ile ilgili paylaşım yapan olayın baş aktörü Alec Baldwin sessizliğini bozdu. Yıldız isim Ekim ayındaki olay sonrası ilk kez bir televizyon röportajında o güne dair soruları yanıtladı.

 

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

ABC röportajı sırasında zaman zaman ağlayarak konuşan Baldwin, "Ben asla kimseye silah doğrultup sonra tetiği çekmem" dedi.

TRAJEDİDE KORKUNÇ İDDİA

ABD kamuoyu bir süredir merminin silaha bilerek konulup konulmadığı üzerinde duruyordu. ABC sunucusu, Baldwin'e gerçek merminin sete nasıl girdiğini de sordu.Ünlü oyuncu ise bu soruya, "Hiçbir fikrim yok" yanıtını verdi ve devam etti: "Birisi silaha gerçek bir mermi koydu. O merminin sette bile olmaması gerekiyordu"

HEDEFRE İKİ İSİM VAR

Bu açıklama sonrası gözler bir kez daha filmin silah sorumlusu ve yardımcı yönetmen David Halls'a çevrildi. Zira silahı Baldwin'e veren yardımcı yönetmen David Halls ve filmin silah uzmanı Hannah Gutierrez Reed davanın baş aktörleri konumunda.Deadline bu iki ismin avukat tuttuklarını, Gutierrez'in eski ABD Başsavcısı Jason Bowles tarafından temsil edildiğini, Halls'ın avukatlığını ise eski Bölge Savcısı Lisa Torraco'nun üstlendiğini sayfalarına taşıdı. Bu hamle savcılığın bu iki ismi suçlamaya hazırlandığı şeklinde yorumlandı.

Güncellenme Tarihi : 2.12.2021 12:44

İLGİLİ HABERLER