Spor
  • 29.5.2006 10:57

VE AZİZ YILDIRIM KONUŞTU : ADNAN POLAT KOMİK

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Star televizyonunda ekranlara gelen Telegol programına çarpıcı açıklamalar yaptı.
Futboldan ve spordan soğuduğunu söyleyen Yıldırım, "Artık yoruldum. İş Fenerbahçe meselesinden çıktı, Aziz Yıldırım kavgasına dönüştü" yorumunu yaptı.
Federasyonun kendisine inat Türk Futbolu'na zarar verdiğini ileri süren Aziz Yıldırım, "Benim uzlaşmacı olup olmamam onlar için önemli değil. Örneğin 6 yabancı olayı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok. Ben Avrupa'da şampiyon olmayı hedefliyorsam, o hayal için çalışmalar yapacaksam, önümü kesemezsin. Neden kesiliyor biliyor musunuz? Çünkü Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe istediği noktaya geldi. Avrupa'dan istediğini alıyor, diğerleri alamıyor. Yalan mı?" ifadelerini kullandı.

Polat'a yakışmıyor
Adnan Polat'ı da eleştiren Yıldırım, "Konuşmaları komik ve kendisine yakışmıyor. Ben çok güldüm. Adnan Polat kendisinden beklenmeyen davranışlar içinde. Adnan Polat bu olmamalı. Benim sebebim olmasa bırakır mıyım? Galatasaray sevinmesin diye bunları yapıyormuşum. İşi gücü bırakacağım Galatasaray şampiyonluğunu 3 gün kutlamasın diye başkanlığı bırakacağım. Nasıl bir mantık bu?" dedi.
Aziz Yıldırım, Sadettin Saran'ı da yaylım ateşine tuttu, "Galatasaray'a yardım edenden Fenerbahçe'ye başkan olmaz. Onun Fenerbahçe'ye vereceği bir şey yok. Sadece reklamını yapıyor" diye konuştu.

Transferler bitti
Transfer çalışmalarına da değinen Yıldırım, "Fenerbahçe'de hiçbir belirsizlik yok. Bütün transferlerimizi bitirdik. Fenerbahçe bugün transfer yapmasa bile Türkiye'deki en kaliteli, en iyi kadroya sahip. Bunu kim inkar edebilir?Antrenör meselesine gelince; 1-2 gün içinde netlik kazanacak" dedi.
Verdiği kararda bir değişiklik olmadığının altını çizen Aziz Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı:

Göreve çağıracağım
"Ben 100. yılda vizyonu değiştirecek, Fenerbahçe'yi daha iyi noktalara taşıyacak insanların gelmesini istiyorum. Bu tip insanlar Fenerbahçe'de var. Benim söylediğim 2010'larda 400 milyon dolarlık bütçeyi yakalayacak, değişim yapacak zihniyet. Herkesle görüşmeler yapacağım. Şu an bıraktığım yerdeyim. Kararımda değişiklik yok. Fenerbahçe'nin ileri gelenlerini, tecrübeli isimlerini göreve çağıracağım. Fenerbahçe'nin artık büyümesi lazım. Bu büyüklüğü de yalnız bizler değil, hep beraber yapmalıyız. Benim Fenerbahçe'ye tekrar başkan olarak dönmem için hiçbir şartım olmaz. Her şeyi zaman gösterecek. Fenerbahçe için en iyi, en hayırlı kararı oturup hep beraber vereceğiz."

Daum yine kafa karıştırdı

Alman ZDF televizyonunun Sport Extra programına konuk olan Teknik Direktör Christoph Daum, Fenerbahçe ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı.
Yaklaşık 10 gün önce kalçasından ameliyat olan deneyimli teknik adamın neşeli tavırları dikkat çekti. Daum, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini yinelerken, her zamanki gibi açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi.
Kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Alman hoca gelecekle ilgili kararını Dünya Kupası'ndan sonra vereceğini belirterek, "Fenerbahçe ile halen bir sözleşmem var. Ama kararı yönetime bıraktım. Fenerbahçe ile birlikte çok başarılı zamanımız oldu. Maalesef geçen sene biraz güvenimi kaybettim ve ondan dolayı da bir çok yan etkenlerin altında kaldım. Öncelikle bu işi halletmem gerekiyor. Bu yüzden yeni bir antrenörlük işi aramıyorum. Ama bu sözleşmeyi feshetme isteğim aslında biraz dinlenmeye ihtiyacım olmasından kaynaklandı. Yeni bir şeye başlamaya hazır olmadığıma inanıyorum" dedi.
milliyet
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER