Spor
  • 30.11.2007 02:08

VE FATİH TEKKE SON KARARINI VERDİ!..

Basına yazılı açıklama yapan Özcan Üstüntaş, şu ifadeleri kullandı.

"Spor kamoyunda bir süredir menejeri olduğum profesyonel futbolcu Fatih Tekke'nin transferi hakkında yayınlar yapılmaktadır. Milli bir futbolcu olan Fatih Tekke'ye değerli basının göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ederiz. Ancak kamoyununun yanlış bilgilendirilmemesi için Fatih Tekke'nin transferi hakkında basın açıklaması yapılması zorunluluğu doğmuştur.

Zenit Kulubü başkanının daveti üzerine önceki hafta, Zenit Kulübü'nün Başkanı, kulüp menejeri, teknik direktör Dick Advocat, Fatih Tekke ve menajeri Özcan Üstüntaş'ın katılımı ile Rusya'da bir görüşme gerçekleşmiştir.

Bu görüşmede Zenit kulübünün başkanı Fatih Tekke'nin özellikle son 5 maçta göstermiş olduğu performansın Zenit takımının şampiyon olmasında önemli rol oynadığı, Fatih'in kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu ve kendisinden Şampiyonlar Ligi'nde de yararlanmak istediklerini, bu sebeple de kendileri ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fatih'i 20 milyon Euro dahi verseler kesinlikle bırakmak istemediklerini ifade etmişlerdir.

Fatih'in de Zenit kulübü ile hiçbir sorunu olmayıp, Fatih sadece takımının Şampiyonlar Ligi'nde ve Rusya liginde başarısını düşünmektedir.Bu sebeple,değerli kamoyunun ilgisine teşekkür eder, Zenit kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fatih'in transferi ile ilgili spekülatif haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER