Spor
  • 30.5.2013 00:05

Ve G.Saray'da dev zirve yapıldı

Galatasaray kulübü başkanı Ünal Aysal, 22 Haziran'da yapılacak kongre öncesi teknik direktör Fatih Terim'le bir araya gelerek beklenen transfer görüşmesini gerçekleştirdi.

Tatilini bölerek başkan Ünal Aysal'la buluşan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in Chedjou transferinin ardından gerçekleşmesi beklenen transferleri masaya yatırdıkları öğrenildi.

Seçim sürecine rağmen başkan Ünal Aysal'ın, teknik direktör Fatih Terim'e takımın güçlendirileceği yönünde garanti verdiği ve Florya'daki futbol oluşumunun kongreden sonra olumsuz şekilde etkilenmeyeceğini belirttiği bildirildi.

Bu görüşmenin ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray yönetimin önceliği daha önce de belirlendiği gibi sol bek mevkine vereceği kaydedildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in alınmasını istediği Carlinhos için temasların sürdürüldüğü, Fluminense teknik direktörü Braga'nın itirazına rağmen Galatasaray yönetiminin bu futbolcu için temaslarını sürdürdüğü belirtiliyor.

Carlinhos transferi gerçekleşmezse Galatasaray yönetiminin valencia'nın fransız sol beki Jeremy Mathieu''nün gündeme geleceği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:54

İLGİLİ HABERLER