Spor
  • 26.1.2021 10:20

Ve İrfan Can kararını verdi!.. Galatasaray mı Fenerbahçe mi?

Fenerbahçe de devrede: Galatasaray'dan İrfan Can Kahveci için yeni teklif! 6 milyon € ve takastaki sürpriz isim...

İrfan Can Kahveci transferinde son dakika gelişmesi! Fatih Terim'ın ısrarla Galatasaray'a transfer etmek istediği İrfan Can için Fenerbahçe'nin de teklifte bulunması sonrası sarı kırmızılıların teklifi arttırması bekleniyordu. Sabah Gazetesi muhabiri Mehmet Özcan'ın haberine göre Galatasaray teklifi 6 milyon Euro yaparken bir de sürpriz isim önerdi. İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin istediği İrfan Can transferindeki son dakika gelişmesi...

Galatasaray ve Fenerbahçe transfer haberlerinin odak noktasında İrfan Can Kahveci var. Son dakika bilgisine göre Galatasaray, İrfan Can Kahveci için yaptığı teklifi 6 milyon Euro seviyesine çıkardı. Başakşehir takas konusunda Emre Kılınç'ı istemişti. Sarı kırmızılılardan sürpriz bir isim takasta gündeme geldi. İrfan Can'ın da Galatasaray'a gitmek istediğini Başkan Göksel Gümüşdağ'a ilettiği ortaya çıktı. İşte İrfan Can transferindeki son dakika haberinin ayrıntıları...

SON DAKİKA: GALATASARAY'DAN İRFAN CAN KAHVECİ İÇİN YENİ TEKLİF! ÖMER BAYRAM...

Para, oyuncu takası ve yüzde 50 bonservis formülleri üzerinde bir haftadır karşılıklı tekliflerin defalarca masaya geldiği toplantılarda Aslan'ın son önerisi 6 milyon Euro ve Ömer Bayram oldu.İki haftadır İrfan Can Kahveci transferi için uğraşan Galatasaray ile Başakşehir arasındaki sıkı pazarlık devam ediyor. İlk olarak Diagne, Babel ve Luyindama gibi isimleri masaya koyarak takas yoluna gitmeye çalışan ancak sonuç alamayan sarı-kırmızılı yönetim...

"Daha sonra Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile buluşmuş ve milli oyuncunun bonservisinin yüzde 50'si için 4.5 milyon Euro ve kalan yüzde 50 için de 3 yıllık taksit teklif etmişti.

"EMRE KILINÇ'I SİZE VERMEYİZ"

Önce bu öneriye sıcak bakan ancak sonrasında 6.5 milyon Euro artı Emre Kılınç'ı isteyen Başakşehir'e bu kez de Fatih Terim'den veto geldi.

Diagne (2.4 milyon Euro) ve Babel'in (2.5 milyon Euro) yıllık ücretlerinin yüksek olması nedeniyle bu takası kabul etmeyen Başakşehir cephesi,

7.5 milyon TL kazanan Emre Kılınç'ı uygun gördü ancak anlaşma olmadı. Son olarak teklifini artırarak 6 milyon Euro'ya çıkaran Galatasaray yönetimi, yıllık 400 bin Euro kazanan Ömer Bayram'ı da masaya getirdi.

Bu transferi en geç bu hafta bitirmeyi hedefleyen Aslan, şimdi gelecek yanıtı bekliyor.

'BENİ BIRAKIN GÖKSEL BEY'

Başakşehir'deki misyonunu tamamladığını düşünen ve yakın arkadaşları Taylan ve Oğulcan ile birlikte oynamak isteyen İrfan Can Kahveci de sürecin bir an önce çözülmesini bekliyor.Galatasaray ile yıllık 1.2 milyon Euro'dan 4.5 yıllık kontrat için el sıkışan başarılı orta sahanın, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'a mesaj göndererek, "Bu kulüpte 4 yıl forma giydim ve terimin son damlasına kadar mücadele ettim."

"Artık yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Lütfen transferimde kolaylık sağlayın" dediği öğrenildi.

"TEK AMAÇLARI FİYAT YÜKSELTMEK!"

Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Fenerbahçe'nin İrfan Can transferi için girişimini değerlendirdi..."F.Bahçe'nin İrfan Can'a ihtiyacı olduğunu hiç düşünmüyorum. Mesut Özil, Pelkas, Ozan, Mert Hakan ve Sosa'nın olduğu bir takımda İrfan Can transferinin tamamen fantezi... Fenerbahçe'nin hedefi burada, piyasayı yükseltmek ve G.Saray'ın ödeyeceği parayı tırmandırmak."

"Bu noktada oyuncunun tutumu çok net belli olacaktır. Çünkü Emre Akbaba konusunda aynı tavrı Fenerbahçe sergilemiş ama Akbaba, Galatasaray'a gideceğini söylemişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kadro mühendisliği konusunda sezon başında yapmış olduğu hatalı transferleri devre arasında düzeltmeye çalışıyor. Bu arada da rakiplerinin psikolojilerini bozmak için İrfan Can'a talip oluyor."

 FENERBAHÇE İRFAN CAN İÇİN DENİZ TÜRÜÇ VE SERDAR AZİZ'İ ÖNERECEK...

Başakşehir Kulübü'ne İrfan Can için görüşme talebinde bulunan sarılacivertliler, 5 milyon Euro artı Deniz Türüç ve Serdar Aziz'i önerecek.Galatasaray'ın çok istediği İrfan Can Kahveci için devreye giren Fenerbahçe yeni bir hamle yaptı. Sarı-lacivertliler, Başakşehir Kulübü'ne mektup göndererek görüşme talebinde bulundu. 25 yaşındaki oyuncu konusunda ciddi olduklarını bildiren Fenerbahçe yönetimi, rakamın belirlenmesi adına toplantı yapmak istediklerini bildirdi. Turunculacivertlilerin bu talebe olumlu yanıt verdiği ve zirvenin kısa süre içinde gerçekleştirileceği öğrenildi.Fenerbahçe'nin İrfan Can için 5 milyon Euro paranın yanı sıra Deniz Türüç ve Serdar Aziz'i takasta önereceği belirtilti. Öte yandan Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt, "Fenerbahçe, İrfan Can ile ilgilendiklerini ve görüşmek istediklerini tarafımıza iletti. Henüz resmi teklif yok. Görüşme gerçekleştireceğiz. Galatasaray'a da İrfan Can için taleplerimizi ilettik, görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

EMRE BLEÖZOĞLU: "BENİM YERİMİ RAHATLIKLA DOLDURUR..."

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, aylar önce katıldığı bir televizyon programında İrfan Can Kahveci'yi istediklerini, hakkında söylediği övgü dolu sözlerle belirtmişti.


 



 

 

Güncellenme Tarihi : 26.1.2021 10:26

İLGİLİ HABERLER