Medya
  • 30.4.2015 15:51

Ve karşınızda GERİLLA Ekrem

Fetocu Ekrem Dumanlı’yı Güneş gazetesi tokatlamaya devam ediyor. Bugün de Güneş bomba bir birinci sayfayla çıktı. Manşet haberi de şöyle:


Ekrem Dumanlı ile Gültan Kışanak arasındaki sır görüşme etkisini gösterdi. Dumanlı kendisini savunmak için yayınladığı videoda büyük bir skandala imza attı.

gunes-ekrem2

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı arasındaki sır görüşmeyi ilk kez GÜNEŞ Gazetesi okuyucularına duyurmuştu. Türkiye’nin gündemine oturan görüşmeyle ilgili Dumanlı kendisini savunmak için videolu mesaj yayınladı. Videosundaki en dikkat çekici bölüm ise Abdullah Öcalan’dan bahsettiği kısım oldu. Dumanlı, videosunda Öcalan hakkında, ‘Sayın’ ifadesini kullandı.

EKREM’İN HIZLI DEĞİŞİMİ

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı düne kadar Abdullah Öcalan hakkında “narsist, kukla, küstah” gibi ifadeler kullanıyordu. Ancak son dönemdeki Paralel-HDP ittifakı Dumanlı’nın Öcalan hakkında düşüncelerini değiştirdi, Öcalan bir anda “Sayın” oluverdi. Oysa Dumanlı’nın Çözüm Süreci karşıtlığı herkes tarafından çok iyi biliniyor.

DİZİLERLE ÇÖZÜME SALDIRI

Paralel Yapı’nın televiyonu Samanyolu’nda yayınlanan bir dizi, Çözüm Süreci’ni hedef alan mesajlarıyla gündeme gelmişti. Örgüt lideri Gülen’in bizzat kaleme aldığı senaryo üzerinden çözümün baş aktörlerine hain suçlaması yöneltilmiş, süreç yıpratılmak istenmişti.

(GÜNEŞ)

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:44

İLGİLİ HABERLER