Spor
  • 20.7.2019 14:40

Ve Lecce Burak Yılmaz ile anlaştı

Burak Yılmaz'dan şok talep: Ya sözleşmemi uzatın ya da Lecce'ye gitmeme izin verin

Lecce’nin 2,5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme önerdiği Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta kalmak için Siyah-Beyazlılardan sözleşmesinin 2022 yılına kadar uzatılmasını talep etti.

Lecce'nin sezon başına 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdiği Burak Yılmaz, topu Beşiktaş yönetimine attı.

Yıldız futbolcu, yoluna siyah-beyazlı takımda devam etmek için gelecek yıl sona erecek (bir yıl da opsiyon var) olan sözleşmesinin 2022'ye kadar uzatılmasını talep etti. Burak'ın yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Mukavelemi uzatmayacaksanız, Lecce'ye transferime izin verin" dediği öğrenildi.

Başkan Fikret Orman önceki gün yaptığı açıklamada, Burak'ı başka bir kulübe göndermeyi düşünmediklerini söylemişti. Lecce'nin futbolcu için Beşiktaş'a 1.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği biliniyor.

LECCE: "BURAK YILMAZ İÇİN TEMAS KURDUK"

Lecce Sportif Direktörü Mauro Meluso, Beşiktaş ile Burak Yılmaz konusunda bir görüşme yaptıklarını ancak transferin gerçekleşmeme ihtimaline hazır olduklarını söyledi.

Farklı opsiyonları olduğunu belirten Meluso, "Burak Yılmaz için bir temas kurduk, basitçe söylemek gerekirse, fiyatını sorduk. Forvette 4 farklı opsiyonumuz var. Burak Yılmaz olmazsa, diğer seçeneklerimize bakarız" ifadelerini kullandı.

Lecce'nin transfer ekibi geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek Beşiktaş ile temaslarda bulunmuştu.

(Sabah)

Güncellenme Tarihi : 20.7.2019 14:41

İLGİLİ HABERLER