Spor
  • 28.2.2013 21:36

Ve Melo ilk 11'de

Galatasaray'da Orduspor karşılaşmasıyla 4 maçlık cezası sona eren Melo'nun Eskişehirspor maçında  ilk 11'de görev yapacağı öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in cezası sona eren Melo'yu Eskişehispor karşılaşmasında 11'de görevlendirmeyi planladığı Semih'ten gelecek habere göre orta saha ve savunma kurgusunu belirleyeceği belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın savunmanın sağında tercihini bu kez Sabri'den yana kullanacağı, Eboue'yi ise yedek oturtmayı planladığı vurgulanırken Schalke maçının ilk yarısında olduğu gibi Sneijder'i orta sahanın solunda görevlendireceği ifade edildi.

Terim'in Sneijder'den oyun içinde sürekli içeri katetmesini istediği ve maç içinde duruma göre forvet arkasında da görev üstleneceği , Melo - Selçuk ikilisinin de orta sahada defansif rol alacağı vurgulandı.

Çift forvetten vazgeçmeyi düşünmeyen Fatih Terim'in Drogba - Burak ikilisini de yine birlikte kullanacağı , Semih'in haftasonu hazır olmaması halinde Hakan Balta'yı stoperde kullanarak, sol bekte Riera'yı görevlendireceği öğrenildi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:37

İLGİLİ HABERLER