Spor
  • 16.10.2005 00:08

VE MUSTAFA DENİZLİ İRAN MİLLİ TAKIMI'NIN BAŞINA GEÇİYOR

2006 Dünya Kupası için Almanya'ya gitmeyi garantiliyen İran Milli Takımı'nda teknik direktör tartışması büyüyor.


İran Milli Futbol Takımı'nın geçen hafta Çarşamba günü Güney Kore'ye 2-0 yenilmesinin ardından Mustafa Denizli'nin ismi İran Milli Takımı'nın başına geçecek teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer almaya başladı.

İran basınında İran Milli Takımı Teknik Direktörü Hırvat asıllı Branko Ivankovic'e yönelik eleştiriler artarken, başkent Tahran'ın takımlarından PAS'ın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin milli takımın başına getirileceği yönündeki haberler de gazetelerin sayfalarında geniş bir şekilde yer alıyor.


Spor gazetesi Elborz, "Denizli SMS mesajı ile milli takımın başına getirildi!" başlığıyla verdiği haberinde Perşembe günü bazı cep telefonlarına "Denizli, Branko'nun yerine geçti" şeklinde mesajlar gönderildiğini belirtirken, konuyla ilgili haberin genç bir gazetecinin şakası olduğunu yazdı.


Branko'ya yönelik eleştiriler ve Denizli'nin milli takımın başına getirilmesi yönündeki beklentiler üzerine bir PAS yöneticisi, yaptığı açıklamada, Mustafa Denizli'nin milli takıma çağrılması konusunda kulübün bilgisinin olmadığını söyledi. Şark gazetesinin haberine göre; PAS yöneticisi, Mustafa Denizli'nin lig sonuna kadar PAS kulübüyle sözleşme imzaladığını hatırlatarak, "İran Milli Takımı, bütün İran futbolunu temsil eder, eğer milli takımdan Mustafa Denizli için teklif gelirse, bu öneriyi inceleriz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER