Spor
  • 4.1.2014 09:59

Ve Ronaldinho kararını verdi

Fanatik'in haberine göre abisi ile Beşiktaş Yönetimi arasında günlerdir süren pazarlıkları takip eden Ronaldinho, Assis'e haber yolladı.

“Karşılıklı fedakarlık yapalım, bu iş artık bir an önce bitsin. Brezilya'da değil, Avrupa'da oynamak istiyorum”

Bizzat Başkan Fikret Orman sponsor görüşmelerini yürütürken, diğer taraftan yöneticiler yılbaşından bu yana İstanbul’da bulunan Brezilyalı futbolcunun menaceri ve abisi Assis ile pazarlık yapıyor. Siyah- Beyazlı ekibin kurmaylarının kararlı tavrından ve taraftarların gösterdiği ilgiden çok etkilenen Assis’in gelişmeleri dakika dakika Ronaldinho’ya bildirdiği biliniyor.

Bonservisi elinde olan ve tekrar Avrupa’ya dönmeyi planlayan, vatandaşlarından da Türkiye hakkında çok olumlu referanslar alan Ronaldinho’nun, bir an önce transferin noktalanmasını istediği öğrenildi. Abisi Assis’e, “İki tarafın da niyeti açık. Herkes gereken fedakarlığı yapsın ve bu iş bitsin.

Artık yol haritamı görmek ve yeni takımımın kampına gitmek istiyorum” mesajını ilettiği bildirildi. İmza parası ve yıllık ücret noktasında sıkışan görüşmelerin bu mesajdan sonra hızlandığı belirtildi. Final buluşmasına Başkan Fikret Orman’ın katılacağı ve hazırlayacağı teklif paketiyle noktayı koyacağı vurgulandı.

Kampa katılabilir

Tatiline devam eden Ronaldinho’nun abisinden gelecek haberi beklediği ve “İşlem tamam” mesajından sonra soluğu vakit kaybetmeden Antalya’da alacağı belirtildi.

THY'nin derdi 4 büyükler!

Başkan Fikret Orman ve yönetimin sponsorluk arayışları doğrultusunda akla gelen ilk formülün THY olduğu bildirildi. Daha önce reklamlarında birçok dünya yıldızını oynatan kuruma, “Ronaldinho filmi” teklifi yapıldığı ortaya çıktı. Rakamların yüksekliği bir yana THY’nin özellikle ‘eşitlik’ prensibi nedeniyle teklife mesafeli durduğu öğrenildi. Dört büyük kulübe aynı uzaklıkta durmaya çaba sarfeden THY yönetiminin, Beşiktaş’la yapılacak olası bir işbirliği halinde diğer kulüplerin vereceği tepkiden çekindiği kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:47

İLGİLİ HABERLER