Spor
  • 14.6.2014 12:21

Ve Sow o teklife 'evet' dedi

Transfer sezonunda sadece Diego Ribas transferini gerçekleştiren ve sözleşmesi biten tek oyuncu olan Caner Erkin ile de anlaşma sağlayan Fenerbahçe'de Moussa Sow'a olan ciddi teklifler artık daha yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Takvim gazetesindeki haber şu şekilde:

Premier Lig kulüplerinden Sunderland'ın ardından Körfez ülkeleri de Moussa Sow'u radarlarına almış durumda.

TEKLİF ÇOK CAZİP GELDİ!

Katar ekibi Al Rayyan'ın Moussa Sow için Fenerbahçe Kulübü'ne 12 milyon Euro bonservis bedeli teklifinde bulunduğu, kendisine de yıllık 3.5 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Gelen bu teklif Moussa Sow'un aklını biraz karıştırdı. Fenerbahçe ile 2.5 yıl önce yaptığı sözleşme gereği 2014/15 ve 2015/16 sezonlarında yıllık kazancı 1.4 milyon Euro'ya düşecek olan Senegalli futbolcuya Katar'dan gelen teklif oldukça cazip gelmiş durumda. Sow'un prensip olarak teklifi kabul ettiği gelen haberler arasında.

FENER AŞAĞISINA RAZI DEĞİL

Ancak kadrosunu bozma niyeti olmayan Fenerbahçe yönetiminin Moussa Sow'un sözleşmesinde yer alan "17 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesine de atıfta bulunarak bu rakamdan aşağıya inmiyor. Kulübe yakın kaynaklar Sow için gelecek rakamın 15 milyon Euro'nun üzerine çıkması durumunda yönetim kurulunun bu konunun üzerine eğileceği, ancak aşağı bir rakamı kabul etmeyeceğini ifade ediyorlar.

(Takvim)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:12

İLGİLİ HABERLER