Spor
  • 15.5.2013 22:24

Ve Terim listesini hazırladı

Galatasaray,Trabzonspor maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başlarken teknik direktör Fatih Terim'in sezonun bitiminin ardından Başkan Ünal Aysal'la yapacağı görüşme için bir rapor hazırladığı belirtildi.

Terim'le Aysal'ın yapacağı toplantıda geride kalan sezonun değerlendirmesiyle birlikte gelecek sezonun da planlamasının yapılacağı belirtilirken teknik direktör Fatih Terim'in takımdan gönderilmesini ve transferini istediği isimleri de başkanla paylaşacağı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın sezon boyunca özellikle defansta yaşanan sıkıntılar nedeniyle savunmaya takviye isteyerek kaliteli bir stoper ve sol bek konusundaki ısrarını bir kez daha tekrarlayacağı belirtilirken Başkan Ünal Aysal'ın da Fatih Terim'in istekleri doğrultusunda hem Avrupa'da hem de Türkiye'de mücadele edecek daha güçlü bir kadro kurmayı düşündüğü ifade edildi.

Aysal'ın bu toplantının ardından transfer konusunda profesyonelleriyle de bir görüşme yaparak görev paylaşımı yapacağı ve tüm transferlerin mümkün olduğunca çabuk tamamlanması talimatını vereceği belirtilirken kamp çalışmaları başlamadan transferlerin tamamlanmasının hedeflendiği vurgulandı.

Bu arada Trabzonspor maçı hazırlıkları da sürerken teknik direktör Fatih Terim'in ligin bitimine 2 hafta kala ilan edilen şampiyonluğa rağmen sahaya yine ideal 11'iyle çıkmayı planladığı belirtildi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:18

İLGİLİ HABERLER