Spor
  • 9.11.2020 10:50

Vedat Muriç İtalya'da eleştirilerin odağında

Vedat Muriqi İtalya'da olay oldu! 'Fenerbahçe'ye verebiliriz...' Sezon başında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'da tartışma konusu oldu.

Yaz transfer döneminde 20 milyon euroya Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'da büyük bir şok yaşıyor.

54 DAKİKA SAHADA KALABİLDİ

Lazio'nun Juventus ile 1-1 berabere kaldığı maça ilk 11'de başlayan Kosovalı golcü, 54 dakika sahada kaldı ve ardından yerini Felipe Caicedo'ya bıraktı.

'MAÇIN EN KÖTÜLERİNDEN'

Maçın ardından Lazio taraftarları ve İtalyan basını, Muriqi'nin performansını eleştirdi. Calciomercato, Vedat'a 10 üzerinden 5 puan verirken maçın en kötülerinden biri olarak gösterdi.

'BOŞ KALEYE BİLE GOL ATAMADI'

Sitede golcü oyuncu hakkında ''Muriqi yine etkili olamadı. Inzaghi onu oynatmaya devam ediyor ama gol atamıyor. İlk yarıda müsait bir pozisyonunda topu boş kaleye bile gönderemedi'' yorumu yapıldı.

ÜST ÜSTE İKİ MAÇ...

Muriqi, haftaiçinde Zenit ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında da 60. dakikada oyundan alınmış ve 5.5 puan almıştı.

INZAGHI'DEN VEDAT YORUMU

Lazio Teknik Direktörü Simone Inzaghi ise maçın ardından yaptığı açıklamalarda Vedat hakkında konuştu ve ''Her geçen gün takıma daha çok alışacaktır. Lazio'nun DNA'ları farklıdır ve buna alışmak için zaman gereklidir. Verdiği katkıdan memnunum. Daha da iyi olacaktır.'' sözlerini kullandı.

LAZIO'NUN YENİ KAHRAMANI!

Kosovalı golcü ile forma şansı veren Ekvadorlu forvet Felipe Caicedo ise Lazio'da bir kez daha kahraman ilan edildi. Vedat yerine 54. dakikada oyuna giren Caicedo, 90+5'te takımına puanı getiren golü attı.

 

Güncellenme Tarihi : 9.11.2020 10:54

İLGİLİ HABERLER