Spor
  • 13.6.2021 11:50

Vedat Muriqi, Fenerbahçe günlerini arıyor!

Fenerbahçe'deki ilk sezonunda 17 gol, 5 asistle oynayan ve 18.5 milyon euroya Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi'in, İstanbul'a dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Geride bıraktığımız sezon net golcü sorunu yaşayan Sarı-Lacivertliler yeni sezon öncesinde kadrosunu en az 2 forvetle güçlendirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda çalışmalar devam ederken, Fenerbahçe yönetiminin ilk golcü adayı: Vedat Muriqi...

Sarı-lacivertlilerde forma giydiği ilk sezonunda çıktığı 36 maçta 17 gol, 5 asistlik performans gösteren Kosovalı golcü, 18.5 milyon Euro karşılığında Lazio'nun yolunu tutmuştu.

SARRI GELDİ, ŞANSI AZALDI

İtalya'da bekleneni veremeyen 27 yaşındaki forvetin bir sene kiralanması gündeme gelirken, Muriqi'in de aklının halen İstanbul'da olduğu öğrenildi. Çizme'ye bir türlü uyum sağlayamayan ve Maurizio Sarri'nin takımın başına gelmesiyle forma şansının iyice azalacağını düşünen tecrübeli golcü, Fenerbahçe'ye dönüp yeniden kendisini kanıtlamaya sıcak bakıyor.

Yönetim de şartların oluşması halinde Muriç'i bir sezon kiralamayı planlıyor. Fakat Ali Koç ve ekibi, bu transfer girişimleri öncesinde teknik direktör belirsizliğini sonuçlandırmayı hedefliyor. Takımın hocası belli olduktan sonra, raporlara göre yıldız oyuncu için Lazio ile görüşmeler başlayabilir.(Fanatik)

Güncellenme Tarihi : 13.6.2021 11:51

İLGİLİ HABERLER