Vedat Muriqi takım arkadaşıyla kavga etti

••2 dk okuma
Vedat Muriqi takım arkadaşıyla kavga etti

Hızlı Özet

“İtalyan basını ise Vedat'ın ilk 11 için son şansının Crotone maçı olabileceğini, eğer yine Caicedo'nun girip gol atması halinde formayı takım arkadaşına kaptıracağı görüşünde.”






Vedat Muriqi kontrolden çıktı, büyük kavga! İstanbul'a gelmişti...Sezon başında Fenerbahçe’den bonuslarla birlikte 20 milyon Euro’ya Lazio’ya transfer olan Vedat Muriqi'nin son yaptığı hareket olay oldu.



Lazio'nun sezon başında Fenerbahçe'den bonuslarla birlikte 20 milyon euroya kadrosuna kattığı Vedat Muriqi, henüz İtalyan takımıyla gol ve asist katkısı sağlayabilmiş değil.





İKİNCİ KEZ BABA OLDU 




Lazio'nun Kosovalı forveti Muriqi, dün ikinci kez baba olma sevinci yaşamıştı. Eşini yalnız bırakmayarak İstanbul’a gelen Muriqi çifti, kızlarına Leyla ismini koymuştu.



Muriqi’nin 2 yaşında merhum babasının ismini koyduğu Orhan adında bir oğlu da var. Muriqi, eşi Edibe’yle birlikte yeni doğan kızının fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.



SIK SIK İSTANBUL'A GELİYOR 



Sık sık İstanbul'a gelen ve eşinini doğumu için şu anda da İstanbul'da bulunan Vedat, İtalya kariyerinde ise zor günler yaşamaya devam ediyor.



ANCAK İTALYA'DA ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR 



Golcü futbolcu, uzun bir süredir yeni takımında gol atamadığı için kariyerinde zor günler geçirirken yaşadığı bu üzüntü saha içine de yansıdı.



SİNİRLENDİREN HAREKET 



İtalya'da da Kosovalı golcü hakkında hem basın hem de taraftarlar arasında eleştiriler başlarken bu durum Muriqi'yi de sinirlendirmişe benziyor.



Lazio'daki performansı aksine Kosova milli takımı'nda milli arada 2 gol atan golcü oyuncu, buna rağmen sinirli hareketleriyle dikkat çekti.



TAKIM ARKADAŞI İLE KAVGA ETTİ 



opoja.net'in haberine göre Muriqi, Kosova'nın Moldova'yı 1-0 yendiği maçta saha içinde takım arkadaşı Edon Zhegrova ile kavga etti.



'BENİ NEDEN GÖRMÜYORSUN?' 



Muriqi'nin müsait pozisyonlarda kendisine pas vermeyen Zhegrova'nın üstüne yürüdüğü ve 'Neden beni görmüyorsun? Boş durumdayım, bana neden pas atmıyorsun?' diye bağırdığı belirtildi.



BÜYÜK KAVGA ÖNLENDİ 



Kosovalı forvetin takım arkadaşı Zhegrova'ya oldukça sinirlendiği ve araya giren diğer takım arkadaşlarının olası bir büyük kavgayı önlediği kaydedildi.



SAKİNLEŞMEDİ, DEVAM ETTİ 



Arkadaşlarının araya girmesine rağmen Vedat Muriqi'nin sakinleşmediği ve arkasına dönüp yürürken de el hareketleri ile tepkisine devam ettiği açıklandı.



VEDAT İÇİN KRİTİK MAÇ 



Golcü futbolcunun Crotone ile oynanacak maça da ilk 11'de başlaması bekleniyor. Muriqi'nin yedeği Caicedo, son maçlarda Vedat yerine oyuna dahil olup attığı gollerle takımını kurtaran isim olmuştu.



FORMASINI KAPTIRABİLİR 



İtalyan basını ise Vedat'ın ilk 11 için son şansının Crotone maçı olabileceğini, eğer yine Caicedo'nun girip gol atması halinde formayı takım arkadaşına kaptıracağı görüşünde.




Bu haber 448 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

"Bizi kim alabilir?" paylaşımı yaptı, polisler gelip aldı
Spor
#Spor#Türkiye Futbol Federasyonu#Merkez Hakem Kurulu

"Bizi kim alabilir?" paylaşımı yaptı, polisler gelip aldı

Türk futbolunu sarsan “Hakemler Dosyası” soruşturmasında dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden Ferdi Karadoruk'un, operasyondan bir gün önce yaptığı paylaşımda kullandığı müzik gündem oldu.

Habervitrini11852 Görüntüleme
Ferhat Gündoğdu'yu gözaltına aldıran eski hakemden olay paylaşım
Spor
#Spor#Futbol#Türkiye Futbol Federasyonu

Ferhat Gündoğdu'yu gözaltına aldıran eski hakemden olay paylaşım

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve hakemlik yöneticileri hakkında yürütülen soruşturma kapsamında “Uzun Süreli Mazeret Dönüşü Yazılı Sınavı” incelendi. Bilirkişi raporunda, sınav kağıdındaki yazılar ile hakem Ali Tuna’dan alınan örnekler arasında grafolojik ilişki bulunmadığı belirlendi.

Habervitrini13024 Görüntüleme
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TFF'den DNA kalıntısı ve parmak izi topladı
Spor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TFF'den DNA kalıntısı ve parmak izi topladı

Yapılan açıklamada,  "Türkiye Futbol Federasyonu olarak, hukukun üstünlüğüne, yargı makamlarının bağımsızlığına ve adli süreçlerin sağlıklı biçimde yürütülmesine olan inancımız tamdır. Kamuoyunun, devam eden adli sürece ilişkin yalnızca yetkili makamlar tarafından yapılacak açıklamaları esas almasını önemle rica ederiz." denildi. 

Habervitrini9406 Görüntüleme
Hakemlik sorularını önceden paylaşmışlar.. İşte o konuşmalar
Spor

Hakemlik sorularını önceden paylaşmışlar.. İşte o konuşmalar

Hakem G.H.E'nin, TFF Faal Hakemler Derneği Başkanı Ferdi Karadoruk'a 15 Mayıs 2025'te attığı mesajda, "(Hakemlik sınavına ilişkin) Baskanım günaydın soruları atacaktın." yazdığı, Karadoruk'un da "Kosiften istedim, bir daha isteyeyim hocam." yanıtını verdiği anlaşıldı.

Habervitrini10919 Görüntüleme