Spor
  • 20.11.2020 12:17

Vedat Muriqi takım arkadaşıyla kavga etti

Vedat Muriqi kontrolden çıktı, büyük kavga! İstanbul'a gelmişti...Sezon başında Fenerbahçe’den bonuslarla birlikte 20 milyon Euro’ya Lazio’ya transfer olan Vedat Muriqi'nin son yaptığı hareket olay oldu.

Lazio'nun sezon başında Fenerbahçe'den bonuslarla birlikte 20 milyon euroya kadrosuna kattığı Vedat Muriqi, henüz İtalyan takımıyla gol ve asist katkısı sağlayabilmiş değil.


İKİNCİ KEZ BABA OLDU 

Lazio'nun Kosovalı forveti Muriqi, dün ikinci kez baba olma sevinci yaşamıştı. Eşini yalnız bırakmayarak İstanbul’a gelen Muriqi çifti, kızlarına Leyla ismini koymuştu.

Muriqi’nin 2 yaşında merhum babasının ismini koyduğu Orhan adında bir oğlu da var. Muriqi, eşi Edibe’yle birlikte yeni doğan kızının fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

SIK SIK İSTANBUL'A GELİYOR 

Sık sık İstanbul'a gelen ve eşinini doğumu için şu anda da İstanbul'da bulunan Vedat, İtalya kariyerinde ise zor günler yaşamaya devam ediyor.

ANCAK İTALYA'DA ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR 

Golcü futbolcu, uzun bir süredir yeni takımında gol atamadığı için kariyerinde zor günler geçirirken yaşadığı bu üzüntü saha içine de yansıdı.

SİNİRLENDİREN HAREKET 

İtalya'da da Kosovalı golcü hakkında hem basın hem de taraftarlar arasında eleştiriler başlarken bu durum Muriqi'yi de sinirlendirmişe benziyor.

Lazio'daki performansı aksine Kosova milli takımı'nda milli arada 2 gol atan golcü oyuncu, buna rağmen sinirli hareketleriyle dikkat çekti.

TAKIM ARKADAŞI İLE KAVGA ETTİ 

opoja.net'in haberine göre Muriqi, Kosova'nın Moldova'yı 1-0 yendiği maçta saha içinde takım arkadaşı Edon Zhegrova ile kavga etti.

'BENİ NEDEN GÖRMÜYORSUN?' 

Muriqi'nin müsait pozisyonlarda kendisine pas vermeyen Zhegrova'nın üstüne yürüdüğü ve 'Neden beni görmüyorsun? Boş durumdayım, bana neden pas atmıyorsun?' diye bağırdığı belirtildi.

BÜYÜK KAVGA ÖNLENDİ 

Kosovalı forvetin takım arkadaşı Zhegrova'ya oldukça sinirlendiği ve araya giren diğer takım arkadaşlarının olası bir büyük kavgayı önlediği kaydedildi.

SAKİNLEŞMEDİ, DEVAM ETTİ 

Arkadaşlarının araya girmesine rağmen Vedat Muriqi'nin sakinleşmediği ve arkasına dönüp yürürken de el hareketleri ile tepkisine devam ettiği açıklandı.

VEDAT İÇİN KRİTİK MAÇ 

Golcü futbolcunun Crotone ile oynanacak maça da ilk 11'de başlaması bekleniyor. Muriqi'nin yedeği Caicedo, son maçlarda Vedat yerine oyuna dahil olup attığı gollerle takımını kurtaran isim olmuştu.

FORMASINI KAPTIRABİLİR 

İtalyan basını ise Vedat'ın ilk 11 için son şansının Crotone maçı olabileceğini, eğer yine Caicedo'nun girip gol atması halinde formayı takım arkadaşına kaptıracağı görüşünde.

Güncellenme Tarihi : 20.11.2020 12:23

İLGİLİ HABERLER