Spor
  • 28.5.2013 12:44

Vederson gidiyor

Karaman, “Ben de imza atacaksa ne diyeyim’ dedim. O konu muallakta. Vederson sözleşmesi bitmiş, serbest bir oyuncu” dedi.

Yeşil-beyazlıların başarılı teknik patronu Hikmet Karaman, yerel bir televizyon kanalına telefon bağlantısı ile katılarak açıklamalarda bulundu. İsmi Beşiktaş ile anılan Vederson’un durumunun sorulması üzerine tecrübeli teknik adam, “Vederson’un ameliyatı olduğu yönünde doktorumuzun önümüze koyduğu bir rapor var. Ameliyattan sonra durumunun ne olacağını bilmiyoruz. Almanca bilen bir menajeri bir hafta önce beni aradı ve ‘Beşiktaş istiyor. Beşiktaş’a imza atacak’ dedi. Bende ‘Beşiktaş ile imza atacaksa ne diyeyim’ dedim. Ondan sonra ‘Biz 10 gün daha bekleyebiliriz’ diyerek işin farklı yönüne gitti. O konu muallakta. Vederson sözleşmesi bitmiş, serbest bir oyuncu” diye konuştu.

“TOLGA ZENGİN İLE GÖRÜŞTÜM”

Trabzonspor’un yetenekli eldiveni Tolga Zengin ile görüştüğünü ifade eden Karaman, “Telefon açıp, ben konuştum. Sohbet ettik. Durumunu sordum. Şuan da bu konular ile ilgili net bir şey söylemek yanlış olur. Mevcut yönetim kurulumuz ve başkan ile bize kamp çalışmaları ve önemli 3-4 oyuncu ile ilgili temas kurup, durumlarının netleşmesinden yana karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yönetim kurulunun alacağı karar önemli. Yönetim kurulunun hareketi gerekiyor” diye konuştu.

"ABDURRAHİM ALBAYRAK İLE KONUŞTUM"

Yıldız oyuncu Serdar Aziz’in Galatasaray’a transfer olacağı yönünde çıkan haberleri değerlendiren Karaman, “Serdar Aziz konusu tamamen bizim dışımızda. Benim resmi olarak duyduğum hiçbir şey yok. Kulübümüzün varsa onu bilemiyorum. Öyle bir şey de olsa yönetim kurulu mutlaka bu konuyu paylaşır. Abdurrahim Albayrak ile konuştum ve ‘Hiç öyle bir şey yok, bizi birileri arıyor’ dedi. Politikte konuşuyor olabilir. Ben bir oyuncuya talip olduğum zaman teknik direktörü ile konuşup, bilgi alışverişinde bulunurum. Bu bakımdan bana gelen bir şey yok” dedi.

“KİRALIK OYUNCULAR ERKEN TOPLANACAK”

Kiralık oyuncular ile ilgili de görüşlerini aktaran Karaman, “Ayın 10’unda tesislerde toplanacaklar. Gelmeyenin kesinlikle bizimle alakamız yoktur. Erken gelecekler. Kiralıklardan gittiği takımda doğru dürüst oynamamış olanlar var. Bunlar gelecek, herkesten önce çalışacak. Altyapıdan aldığım 10-15 arasında çocuk var. Bu çocuklar 1 buçuk ay çalıştılar. En son maçta da bizimle ilgilenirseniz, şans verirseniz bizde karşılığını veririz dediler. Bize bu ruh lazım. İyi oynayamadığı zaman ağlayıp, üzülecek. ‘Ben görevimi yerine getiremedim özür dilerim’ diyecek duygular lazım. Ayın 10’unda başlayacak. Potansiyeline bakacağız. Ona göre karar vereceğiz” şeklinde konuştu.

“VERİLECEK HER KARARA SAYGIMIZ VAR”

Kongreden sonra yeni seçilecek yönetimin kendisi ile devam etmemesi konusunda endişesinin olup olmadığı yönündeki sorusuna ise tecrübeli teknik adam, “Ben kulübün sözleşmeli teknik adamıyım. Mevcut yönetim ile çalışma içerisindeyim. Yarın bu yönetim devam eder veya yeni yönetim gelir. Yeni yönetimde hürdür. Düşüncelerinde özgürdür. Kulüpte kararları yönetim kurulları verir. Verilecek her karara saygımız var” dedi.

(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:57

İLGİLİ HABERLER