Spor
  • 3.1.2015 23:34

Veli Kavlak kıymete bindi

Beşiktaş ile iç transfer için masaya oturan Veli Kavlak, kulübüyle henüz anlaşamayınca, tecrübeli oyuncuyu takip eden kulüpler için cazip bir hal aldı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcuyla masaya oturan Veli, yıllık 1.5 milyon euro isterken, kulübün de 1.3 milyon euro önermesi sonucunda anlaşma sağlanamamıştı. 200 bin eurolu fark nedeniyle siyah-beyazlılarla neredeyse kopma noktasına gelen Veli’yi isteyen Everton, Avusturya Milli Takımı forması giyen futbolcuya cazip bir öneride bulundu. Sezon sonunda sözleşmesi bitmesi nedeniyle bonservis bedeli ödemeyecek olan İngiliz kulübünün yıllığı 2 milyon eurodan dört yıllık mukavele teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe’nin de durumunu yakından takip ettiği başarılı oyuncunun, Beşiktaş ile görüşmelere devam edeceği, anlaşma sağlanamaması durumunda Fenerbahçe yerine yurt dışına gitmeye sıcak baktığı ortaya çıktı.

PREMIER LİG CAZİBESİ

Menajeri aracılığıyla Everton’un kendisine yaptığı teklifi, Premier Lig’in cazibesi nedeniyle, bir kenarda tutan Veli Kavlak, Beşiktaş’taki huzurlu ortamı çok sevdiği için, öncelik hakkını siyah – beyazlı kulüpte kalmaktan yana kullanmak istiyor.

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, iç transferde yenilenen teklifler karşısında imzaların atılamaması durumunda, futbolcularla son olarak kendisi konuşacak. Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Atiba Hutchinson ile bire bir görüşmesi beklenen Orman’ın, iç transferdeki krizi bir an önce sonlandırmaya çalışacağı öğrenildi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:09

İLGİLİ HABERLER