Asayiş
  • 8.7.2009 10:50

VERDİĞİ SELAMI ALMAYAN ARKADAŞINI BIÇAKLADI

MESUT GÜLEÇ/BURSA

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Küplüpınar Mahallesi Ergünler Kıraathanesi önünde dün gece meydana gelen olayda 24 yaşındaki Hasan S.mahalleden arkadaşı 21 yaşındaki Ekrem Cömert ve Ercan Peltek ile mahalle kahvesinin önünde karşılaştı.Arkadaşlarına selam veren şahıs biraz ilerleyip tekrar geri döndü.

"Sen benim verdiğim selamı nasıl almazsın" diyen Hasan S. arkadaşı Ekrem Cömert' i cebinden çıkardığı bıçakla her iki kalçasından da bıçakladı. Yaralı genç yakındaki Merinos Polis Merkezi'ne
giderek olayı anlattı.

Karakola gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi ne kaldırılan şahsın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay es nasında bıçaklanan arkadaşının yanında bulunan Ercan Peltek olayın şokunu uzun süre üstünden atamadı.Polis ekiplerine olayın nasıl meydana geldiğini anlatan Peltek, "Olay nasıl oldu anlamadık. Biz selam verdiğini bile duymadık." dedi.

Kısa bir süre sonra yakalanan zanlı Hasan S. Merinos Polis Karakolu na getirildi. Polis olayı karıştığı öne sürülen R.B. ve B.S. isimli şahısları da gözaltına aldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:25

İLGİLİ HABERLER