Dünya
  • 4.2.2013 19:51

"Vergileri ödemek için g..ümü yırtıyorum"

İngiltere'nin Suffolk Ipswich Hastanesi. Sabah saat 07.30. Hastalar bekleme odasında çağrılmayı bekliyor.
Sıra bekleyenlerden iki kişi de 23 yaşındaki Nijerya üniversite öğrencisi bayan Gina Thompson ve 21 yaşındaki erkek arkadaşı İspanyol A & E. Spor yaparken ayak bileğini burkulan kızı sevgilisi hasteneye getirdi.
Bir zenci ve bir İspanyolun sıra beklediği gören salonda oturan bir kadın adeta çileden çıktı.20 kişinin bulunduğu salonun ortasında zenci kızın üstüne yürüyen öfkeli kadın, "Sen kalkıp fakir ülkenden benim ülkeme gelip benimle aynı haklara sahip oluyorsun.Vergi bile vermiyorsun.Ben vergi verebilmek için g..ümü yırtıyorum.Biz vergileri deliğimizle ödüyoruz.Sen benim vergilerimle hizmet veren bu hastaneden hizmet alıyorsun.Bu adaletsizlik.Defolun buradan" diye bağırdı.
Kızın ve sevgilisinin şikayeti üzerine öfkeli kadın tutuklandı.İngiliz kadının ırkçı saldırı ve 5 ayrı suç nedeniyle tutuklandığı bildirildi.
Bu arada defolun ülkeme diye bağırdığı Nijeryalı kızın İngiltere'ye parasıyla okumak için geldiği ve yılda 12 bin sterlin ödeme yaptığı ortaya çıktı.İspanyol sevgilisinin de 8 bin sterlin okul ödediği bildirildi.
Yani bu gençler bedava değil parasını ödeyerek İngiltere'ye gitmişler.
HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 11:51

İLGİLİ HABERLER