Ekonomi
  • 18.11.2013 02:58

Vestel'e, "En İyi Tasarım Markası" ödülü

Vestel açıklamasına göre, her ürün grubunda yalnızca bir markaya verilen "En İyi Tasarım Markası" ödülü ile Vestel, tasarımdaki iddiasını ortaya koydu.

Vestel Endüstriyel Tasarım Elektronik Bölüm Müdürü Burak Emre Altınordu, Vestel'in Türkiye'de ve yurtdışında ileri teknolojiyi estetik tasarımla birleştiren, başarısını ve kalitesini kanıtlamış bir marka olduğunu belirterek, teknolojisiyle hayatı kolaylaştıran, tasarımıyla bulunduğu ortama estetik katan ürünlerde uzman bir marka olduklarını kaydetti.

Ürün geliştirme sürecinde tasarım ekiplerinin çok önemli role sahip olduğunu aktaran Altınordu, "Onlar da bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirerek her yıl bize onlarca tasarım ödülü kazandırıyorlar. Özellikle Plus X Tasarım Yarışması'ndan aldığımız 'En iyi Tasarım Markası' ödülü bizim için ödüllerin ödülü oldu. Türkiye'yi yurtdışında bu başarılarla temsil etmekten büyük gurur duyuyoruz" dedi.

Vestel, 2013 yılında Plus X Tasarım Yarışması'ndan yüksek kalite, kullanım kolaylığı, tasarım, işlevsellik, çevre duyarlılığı kriterleri çerçevesinde 52 ödül kazandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 10:17

İLGİLİ HABERLER