Spor
  • 8.1.2014 03:31

Veysel Sarı'nın transferindeki kritik engel

.Saray’la prensipte anlaşan Veysel Sarı’nın transferinde Eskişehirspor belirleyici olacak. Es Es ‘evet’ demezse mayıs ayı beklenecek.
ESKİŞEHİRSPOR, sezon sonu kontratı bitecek olan Veysel Sarı’ya ‘imzalamazsan git’ dedi ve 25 yaşındaki futbolcu, G.Saray ile prensipte anlaştı. Kulübü ile ipleri koparan Veysel, menajeri ile sarı kırmızılılara “Sizde oynamak istiyorum” diye haber gönderdi.
Ve G.Saray, dün temasa geçtiği Veysel Sarı ile prensip anlaşmasına vardı. 25 yaşındaki futbolcunun Florya’ya geliş tarihini ise kulübü Eskişehirspor’un kararı belirleyecek.

Teklif Hoşcan’a iletildi

VEYSEL sarı kırmızılı formayı giymek istediğini Es Es’e iletti. G.Saray ise Veysel Sarı ile anlaştıktan sonra Eskişehir’e bu oyuncu için Necati ve Erman Kılıç transferlerinden alacağı 400 bin Euro’dan vazgeçip üzerine 300 bin Euro teklif etti. Eskişehirspor Başkanı
Mesut Hoşcan’ın teklife ‘evet’ demesi halinde Veysel, ocak ayında Florya’nın yolunu tutacak. Aksi halde Eskişehir tarafından kadro dışı bırakılan genç oyuncu, mayıs ayında Aslan olacak.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:40

İLGİLİ HABERLER