Asayiş
  • 30.8.2014 16:52

Vicdansızlık

Bir kadın polis memurunun şefkat gösterdiği bebeğe Zafer Bayramı nedeniyle Tuğba Zafer adı konuldu.Bayrampaşa Terazidere Mahallesi Sümer Sokak'ta oturan vatandaşlar, apartman girişinde bebek ağlaması duydu.
Sesin geldiği yere bakan vatandaşlar pembe bir kundağa sarılı kız bebek buldu. Vatandaşlar durumu polis ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kundağa sarılı ve birkaç günlük olduğu anlaşılan bebeğin terkedildiğini belirledi. Kundağında ya da üzerinde bir not bulunmayan bebeğe polisler sahip çıktı.

MİNİK BEBEĞİN SOYADI 'ZAFER'

Sağlık durumu iyi olan bebeğe polis ekipleri, Tuğba ismini verirken, 30 Ağustos Zafer Bayramı bulunması sebebiyle Zafer soyadı konuldu. Bir kadın polis memuru, minik Tuğba Zafer'le annesi gibi ilgilenerek kucağında önce Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne daha sonra da Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.
Bebeğin bir süre burada kalacağı daha sonra Aile Ve Sosyal Politikalar müdürlüğüne verileceği belirtildi. Polis bebeği apartman girişine bırakanları bulunabilmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı.
Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:12

İLGİLİ HABERLER