Spor
  • 11.7.2020 09:57

Vida'dan kurtulmak isteyen Beşiktaş Juan Jesus'un peşine düştü.

Vida’dan yüksek maliyeti nedeniyle kurtulmak isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Roma’nın Brezilyalı stoperi Juan Jesus'u transfer etmek için kolları sıvadı.

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Siyah-Beyazlılar son olarak takıma kaliteli ama maliyeti düşük bir stoper almak için düğmeye bastı.Senelik 3.5 milyon euro kazanan ve önceki gün kulübe alacakları nedeniyle ihtarname gönderen Vida'yı artık gözden çıkartan (Kasımpaşa maçında yedek kulübesine çekildi) siyah-beyazlılar, bir süre önce Fenerbahçe'nin takibine giren Juan Jesus'un peşine düştü.

İKİ STOPER BİRDEN
Vida'dan yüksek maliyeti, Ruiz'den ise beklentilerin altında kalması nedeniyle kurtulmak isteyen siyah-beyazlılar önümüzdeki sezon iki stoper alacak.

Jesus'un maliyet bakımından Vida'nın neredeyse yarı fiyatında olması Beşiktaş yönetimini cezbeden en nemli nokta oldu. 29 yaşındaki Jesus'un, Sergen Yalçın'ın listesinde olmadığı, ancak menajerlerin sunduğu mali şartları gören başarılı hocanın transfere yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Juan Jesus, prefosyonel kariyeri boyunca yaşadığı sakatlıklarda en fazla 7 maç üst üste oynamamazlık yaşadı. 2013-14 sezonunda İnter formasıyla yan bağlarından sakatlanan sambacı stoper, 2018- 19'da Roma'da 5 maç (menisküs), 2019- 20'de de yine Roma'da 3 maç (bel rahatsızlığı) formasından ayrı kaldı. (Fotomaç)

Güncellenme Tarihi : 11.7.2020 09:59

İLGİLİ HABERLER