Yaşam
  • 20.3.2020 20:51

Virüsü takmayan Hülya Avşar yürüyüşe çıktı

Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu'nun corona virüsle ilgili söylediklerine tepki! Hülya Avşar: Bir de doktor anne-babanın çocuğu!

Dün sahilde yürüş yaparken görüntülenen Hülya Avşar aldığı tedbirler ile dikkat çekti. Muhabirlerin, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun corona virüsü ile ilgili söylediklerini hatırlatması üzerine Hülya Avşar sert çıktı. Ünlü sanatçı Hülya Avşar, birçok kişinin tepkisini çeken Kaya Çilingiroğlu'nun corona virüsü ile ilgili söylediklerine karşılık "Durumu ciddiye almalıyız" dedi. Kaya Çilingiroğlu "Korunmak için bir önlem almadım. Korunmamı gerektirecek bir şey yok, ben zaten temiz bir adamım. Corona Virüsü oldu diye ellerini yıkan biri değilim, ellerimi zaten yıkıyordum. Ben eskiden beri insanlarla öpüşmeyi sevmezdim. Hep elimle iterim insanları öpmesinler diye, şimdi millet öpüşmemeye başladı..." sözleriyle tepki çekmişti.

Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu'nun corona virüsle ilgili söylediklerine tepki! ile ilgili görsel sonucu

Dün sahilde yürüş yaparken görüntülenen Hülya Avşar aldığı tedbirler ile dikkat çekti. Muhabirlerin, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun corona virüsü ile ilgili söylediklerini hatırlatması üzerine Hülya Avşar sert çıktı. .

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, birçok kişinin tepkisini çeken Kaya Çilingiroğlu'nun corona virüsü ile ilgili söylediklerine karşılık "Durumu ciddiye almalıyız" dedi.

Kaya Çilingiroğlu, Bebek'te objektiflere yakalanmış ve tüm dünyayı hızla etkisi altına alan Corona Virüs ile ilgili tepki çeken sözler söylemişti.

Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu'nun corona virüsle ilgili söylediklerine tepki! Hülya Avşar: Bir de doktor anne-babanın çocuğu!

Kaya Çilingiroğlu'nun "Korunmak için bir önlem almadım. Korunmamı gerektirecek bir şey yok, ben zaten temiz bir adamım. Corona Virüsü oldu diye ellerini yıkan biri değilim, ellerimi zaten yıkıyordum. Ben eskiden beri insanlarla öpüşmeyi sevmezdim. Hep elimle iterim insanları öpmesinler diye, şimdi millet öpüşmemeye başladı. Yeni değil ki ben senelerdir öpmüyorum. Gelirse de gelir mukadderat, panik yapmaya gerek yok. Sosyal medyada 'evde kal' yazıyorlar, kalsan ne olacak? Evden çıktım yürüyorum, baktım marketleri yağmalayan da yok erzak dolu. Benim bir çocuğum 22, diğeri de 14 yaşında konuya vakıflar oğlum biraz endişeli, endişeli olmaması gerektiğini söylüyorum." sözleri sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Hülya Avşar önceki gün Yeniköy'de objektiflere yansıdı. Tek başına sahilde yürüyüş yapan Avşar'ın tüm dünyayı kasıp kavuran corona virüsüne karşı yüzünü atkı ile sararak önlem aldığı görüldü.

HERKES KENDİ BACAĞINDAN ASILIR!

Eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun 'Korunmak için bir önlem almadım' sözlerini hatırlatan muhabirlere Avşar şu açıklamayı yaptı;"Bir de doktor anne baba çocuğu, herkes kendi bacağından asılır. O da böyle!"

BOŞ OLAN YERLERDE GEZİYORUM
Bugünlerde en başta psikolojimi bozmamaya çalışıyorum, dikkat ettiğimiz sürece bir şey yok. Evden çıkıyorum ama tek başıma boş olan yerlerde geziyorum. Kayınvalidemle her zaman konuşuyoruz.(eski kayınvalidem ama benim için hep bir anne olmuştur.)

KURALLARA UYALIM

Doktor olduğu için çok bilinçli. Yapmamız gerekenler; ellerimizi yıkayacağız, mesafeli olacağız, çok da kalabalığa girmeyeceğiz.Evlerimizi havalandıralım. Kurallara uyalım. Şu sıralar misafir olaylarına girmiyoruz, internet üzerinden görüşüyoruz.

Güncellenme Tarihi : 20.3.2020 20:54

İLGİLİ HABERLER