Gündem
  • 12.7.2020 17:22

Virüsün çıktığı Çin'in Vuhan'daki o laboratuvardaki bilimadamları batıya sığındı

Amerika'dan çarpıcı iddia! Vuhan Enstitüsü uzmanları Avrupa'ya sığınmak istiyor

İngiliz medyası paylaştı: 1500 virüsün saklandığı Wuhan Viroloji ...

ABD Başkanı Donald Trump'un eski baş strateji uzmanı Steve Bannon, şüphelerin merkezi Vuhan laboratuvarından uzmanlar hakkında şoke eden bir iddiada bulundu. Edinilen son dakika habere göre; Vuhan laboratuvarından uzmanların Batı'ya kaçarak istihbarat servislerinden 'sığınma' istediklerini açıklandı.

Wuhan Viroloji Enstitüsü: Koronavirüs bizim laboratuvarlarımızdan ...

ABD Başkanı Donald Trump'un eski baş strateji uzmanı Steve Bannon, koronavirüs (Covid-19) salgını konusunda küresel şüphenin merkezinde yer alan Vuhan laboratuvarından uzmanların Batı'ya kaçarak istihbarat servislerinden 'sığınma' istediklerini açıkladı.

Habervitrini.com | Bir yanda Koronavirüs öte yanda komplo salgını ...

İSTİHBARAT SERVİSLERİNİN ELİNDE

Trump hükümetiyle yakın olan ve Trump'un seçim başarısının mimarı sayılan Bannon, Batı'ya kaçan bilim insanlarının istihbarat servislerinin elinde olduğunu açıkladı.

Bannon, Batılı casusların kaçan Çinli uzmanları kullanarak küresel salgının Vuhan'daki Viroloji Enstitüsü'nden kaynaklanan bir sızıntıdan meydana geldiğini ve beraberinde salgının önceden tasarlanmış bir cinayet anlamına geldiği gerekçesiyle Pekin'e karşı bir dava oluşturduğunu açıkladı.

 

Güncellenme Tarihi : 12.7.2020 17:31

İLGİLİ HABERLER