Bilim
  • 1.8.2009 11:57

VODAFONE 3G'DE İLK BOMBAYI PATLATTI

1 ve 5 GB internet paketlerinden birine 24 ay 65 ve75 TL ödemeyi taahhüt eden Vodafone 3G internet aboneleri, mobil modem dışında, 1000 TL'lik Teknosa hediye çeki alma hakkı kazanacak
Ücretsiz USB modem, Wi- Fi gibi hizmet ve ürünlerin dışında ilk hediye çeki Vodafone'dan geldi. Vodafone internet paketi rekabetine ücretsiz modem dışında 1000 TL'lik hediye çeki ile istenilen bilgisayarı seçme şansı da tanıyor. Vodafone mobil modem internet paketlerinden 1GB ya da 5GB seçeneklerini 65TL veya 75TL'ye, 5 Ağustos - 30 Eylül 2009 tarihleri arasında alan ve 24 ay süresince kullanmayı taahhüt eden herkes, Vodafone Mobil Modem'e ücretsiz sahip olurken, tüm Teknosa mağazalarında kullanabilecekleri 1000 TL'lik indirim çeki kazanacak.

FARK HEDİYE ÇEKİ
Vodafone indirim çeki Teknosa'lardan dizüstü, masaüstü ve netbook bilgisayar alımlarında 31 Aralık 2009 tarihine kadar kullanabilecek. Vodafone benzer modem kampanyalarında 24 ay alma taahhüt eden abonelere 30 ve 45 TL'lik aylık tarife sunuyordu. Vodafone 65 ve 75 TL'lik yeni tarifelerle farkı abonelerine hediye çeki olarak ödemiş oluyor. Göreve geldiğinden bu yana ilk röportajını görüntülü telefonla Sabah'a veren Vodafone Genel Müdürü Serpil Timuray internet kullanımının artmasında 3G mobil internet bağlantısının büyük önem taşıdığına işaret etti. Mobil internet kullanımının artmasının sektöre haretket getireceğine dikkat çeken Timuray "İnsanların daha fazla dizüstü bilgisayar veya akıllı telefon sahibi olması için Hediye çeki kampanyasına başlayacaklarını söyledi.

"ETRAFTA NE VAR"
Timuray, "Biz Türkiye'de bilgisayar kullanımının artmasını sağlayacak kampanya ile 24 ay 3G mobil internet kampanyasına katılan müşterilerimize 1000 TL'lik Teknosa Hediye Çeki vereceğiz" diye konuştu. 'Bilgisayar Bilmeyen Kalmayacak Projesi' kapsamında, 1 milyon gence Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası verilmesi hedeflenen projeye destek verdiklerini hatırlatan Timuray, "Proje'de Türkiye Vodafone Vakfı (TVV), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Habitat İçin Gençlik Derneği, "Bilgisayar Bilmeyen Kalmayacak Projesi"ni hayata geçirmek üzere işbirliği yapıyor" dedi. 3G internet kullanımının uygun fiyat, erişilebilir hizmet, kolay kullanım ve hız sayesinde artmasını belirten Timuray, "Biz bunun için yeni hizmetler geliştiriyoruz. Bunlardan biri çevremde ne var servisi. Lokasyon bazlı bu servisle çevrede bulunan eczane, okul ve benzeri yerleri abonelere haber veriyor. Ayrıca abonelerin kolayca elektronik postalarına ulaşması için e-posta sihirbazı sayesinde akıllı telefon değil, daha ucuz 3G uyumlu telefonla mesajlara ulaşılabiliyor olacak" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER